Cote de 5.75 si 12.00 pentru un parcurs solid al “ros-albastrilor” in grupele UEFA Europa League!

Numaram orele pana la startul celei de-a doua partide a FCSB-ului in grupa G, iar sperantele sunt foarte ridicate pentru ca trupa lui Nicolae Dica sa inregistreze un nou rezultat pozitiv, dupa cel cu Viktoria Plzen (3-0).


Lovim de doua ori cu “Pariuri de la utilizatori”

Promotia binecunoscuta deja in randul cititorilor Pariuri1x2.ro, lansata de catre agentia de pariuri on-line Winmasters, aduce inca doua cote de exceptie, propuse de catre redactia noastra. Dupa cum bine stiti, orice utilizator poate propune orice scenariu, oricat de complex ar fi, iar acesta va primi in schimb o cota pe masura, beneficiind astfel de o libertate totala in domeniul pariurilor. Astfel, ne orientam catre doua propuneri vizand atat o prestatie solida a FCSB-ului joi seara, la Lucerna, cat si un scenariu pe termen relativ lung in cadrul evolutiilor “ros-albastrilor” in aceasta grupa.


Cote de 5.75 si de 12.00 de nerefuzat!

Raportandu-ne la meciul in fata elvetienilor de la Lugano, propunem un scenariu de cota 12.00, in care FCSB sa inscrie in ambele reprize fara sa incaseze vreun gol in aceasta partida. Cu alte cuvinte, daca elevii lui Dica vor castiga ambele reprize fara gol primit la Lucerna, vom inregistra un profit de 11 ori mai mare decat miza initiala. Iar daca stam sa analizam acest scenariu, sansele sunt chiar bune, raportate la valoarea imensa a cotei. Lugano se afla momentan intr-o perioada de criza, clasandu-se pe penultimul loc in campionatul Elvetiei. Infruntand o echipa modesta si limitata, FCSB poate repta scenariul din meciul cu Plzen (3-0).


Cea de-a doua propunere face referire la un parcurs ireprosabil al “ros-albastrilor” in aceasta grupa G. Asadar, daca trupa lui Nicolae Dica va incheia aceasta grupa neinvinsa pana la final, putem beneficia de o cota de 5.75. Asta ar presupune ca “dubla” cu modesta Lugano, meciul retur de la Plzen, dar si dubla mansa impotriva campioanei en-titre a Israelului, Hapoel Be’er Sheva, sa aduca rezultate satisfacatoare pentru FCSB meci de meci.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu