Cote mari oferite de NetBet pentru marcatori in Italia – Romania: Keseru ne poate imbogati de 4.40 ori suma pariata!

Cote mari oferite de NetBet pentru marcatori in Italia – Romania: Keseru ne poate imbogati de 4.40 ori suma pariata!

Defensiva Romaniei a functionat perfect in ultima perioada, atat in oficiale, cat si in duelurile amicale. In ultimele 14 meciuri jucate, “tricolorii” au primit doar 3 goluri!

Ofensiv insa stam prost, iar acest aspect ne da de gandit. Am castigat multe meciuri la limita si in compania unor nationale care nu se vor bucura de prezenta la Euro. De asemenea, in oficialele din 2015 Romania a contabilizat nu mai putin de 4 egaluri, 3 dintre acestea albe, rezultate care ne-ar fi putut aduce chiar si in postura de a ataca turneul final prin intermediul unei duble de baraj.


netbet_201511BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania!


In amicalele premergatoare competitiei din Franta putem corecta aceste carente. Primele semnale pozitive le-am putea vedea chiar in testul cu Italia, programat la Bologna marti seara. Bookmakerii in schimb considera ca nationala noastra va continua pe aceeasi linie a lipsei de eficienta in fata portii. Cota acordata pentru un gol inscris de Keseru si compania are o valoare imensa pentru acest tip de pariu: 1.86!

Insa cine ne poate aduce acest gol ?! Sa fie Keseru, atacantul care da goluri pe banda rulanta la bulgari? Poate „Motanul” Stancu, cel care de la partida cu Finlanda din preliminariile pentru EURO 2016, nu a mai inscris niciun gol pentru nationala? Sau poate de ce nu, Budescu, omul care prin cele doua goluri marcate in Ins. Feroe, ne-a asigurat participare la EURO 2016.

Cert este faptul ca bookmakerii, datorita prestatiei avute de Romania si Italia pe intreg parcursul preliminariilor, prevad un meci inchis cu foarte putine goluri maine seara la Bologna, de aceea cotele pentru marcatori sun extraordinar de mari. de exemplu, datorita inefiientei din ultimul timp de la nationala Romanei, Claudiu Keseru primeste o cota de 4.40 din partea bookmakerilor Netbet, pentru un eventual gol inscris pe Giuseppe Dall”Ara, fiind urmat de golgheterul Cordobei, Florin Andone, care primeste pentru un gol iscris la Bologna o cota de 6.00. Daca mizam pe un gol inscris de Bogdan Stancu sau Constantin Budescu, conturile noastre se vor rotunji cu pana la 6.10 procente.

Nici pentru fotbalistii italieni cotele nu sunt mai mici, ba din contra sunt la fel de atragatoare. Graziano Pelle, El Shaarawy si Cerci, primesc o cota de 3.00 pentru un gol marcat in poarta lui Tatarusanu sau Pantilimon, Simone Zaza deasemenea se bucura si el de o cota mare pentru marcarea unui gol, din partea bookmakerilor NetBet, mai exact 3.10, in timp ce Candreva, autorul golului Italiei din partida cu Belgia, primeste o cota de 3.60 din partea bookmakerilor NetBet, pentru un gol marcat in poarta Romaniei, maine seara la Bologna.

netBET


Italia si Romania: Inca un 1-1 va aduce de 6 ori si jumatate suma investita!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu