Cotele etapei a 13 -a din Primera Division ne sunt oferite de NetBet: BONUS 450 RON!

Cotele etapei a 13 -a din Primera Division ne sunt oferite de NetBet: BONUS 450 RON!

Dupa o saptamana cu meciuri in UEFA Champions League si UEFA Europa League, fotbalul spaniol isi reia in weekend partidele din campionatul intern in runda numarul 13. Runda in care Real are meci in deplasare cu Eibar, Barcelona joaca pe “Camp Nou” cu Real Sociedat, iar Atletico Madrid are derby pe teren propriu cu Espanyol.


 

netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Runda cu numarul 13 din Primera Division va fi deschisa astazi incepand cu ora 21.30, Levante fiind gazda in uvertura etapei pentru Betis Sevilla.

Sambata vor juca Atl. Madrid si Barcelona, insa si Malaga, care va intalni pe teren propriu Granda, Las Palmas deasemenea va juca acasa cu Deportivo la Coruna, in timp ce in ultimul meci al zilei de sambata „killerul” Barcelonei, Celta Vigo, va da piept pe propria arena cu nou promovata Gijon.

Ziua de duminiva va fi deschisa inca de la orele pranzului cu partida pe care fosta echipa a lui „Gurita” Contra, Getafe, o va avea de disputat in compania celor de la Villareal, si va fi continuata cu duelurile Eibar – Real Madrid, Rayo Vallecano – Ath. Bilbao si Sevilla – Valencia, echipe care se vor intalni in derby-ul rundei cu numarul 13, incepand cu ora 21.30.

Alban


Serie A: NetBet & Pariuri 1X2 va pregatesc de runda cu numarul 14!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu