Cotele la titlu in Serie A: Juventus si restul lumii!

Juventus serie a sursa foto: pixshark.comBookmakerii nu lasa loc de interpretari in ceea ce priveste sansele lui Juventus la cucerirea unui nou titlu in Serie A, al 32-lea din istorie si al 5-lea consecutiv. Cei care vor sa mizeze pe trupa lui Allegri, o pot face doar la o cota de 1.55.

sursa foto: pixshark.com

Cu o valoare de pieata ce trece de 346 milioane de euro, finalista UCL din ultima stagiune,  Juventus a investit sume imense in transferurile verii. Au fost adusi Dybala, Mandzukic, Zaza, Pereyra, Vadala si Brignoli, jucatori pe care s-au platit peste 85 de milioane de euro. Bonus: Neto si Khedira, veniti gratis de la Fiorentina, respectiv Real Madrid. E drept, au fost si plecari importante. Allegri va trebui sa identifice solutiile perfecte pentru inlocuirea lui Vidal, Pirlo si Tevez, jucatori cu contributii decisive la perfermonatele bifate de Juventus in ultimele stagiuni.

Topul 3 al cotatiilor la titlu este completat de Roma si Napoli, ambele insa la distante imense de Juventus. De 8, respectiv 9 ori suma investita se poate castiga pariind pe cele doua trupe. Romanii i-au cumparat in aceasta vara pe Ibarbo, Szczesny, Paredes si Salah, o buna parte din bani venind din trecerea lui Bertolacci la Milan. Napoli i-a adus pe Allan, Chiriches, Valdifiori, Hysai si Reina, in schimbul carora a achita putin peste 30 de milioane de euro.

Cu sanse la podium sunt si AC Milan, Inter si Lazio. Dupa o serie de stagiuni ratate, gruparile milaneze au bagat adanc mana in buzunar, reusind o serie de achizitii de marca. Mancini va conta in nou sezon pe Kondogbia, Shaquiri (cumparat definitiv de la Bayern), Murillo, Santon, Miranda, Jovetic sau Montoya, in timp ce Mihajlovici, noul principal al rossonerrilor, va ataca cele mai inalte clasari, cu Bacca, Bertolacci, Luiz Adriano, Antonelli si Mauri in lot.

Cotele la titlu in Serie A, stagiunea 2015/2016:

titlu it


 

Meciurile si cotele primei etape din Serie A: Meci tare la Firenze!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu