Premier League: Va oferim cotele la titlu ale celor mai importante echipe engleze

Premier League debuteaza la finalul acestei saptamani cu o etapa care propune cateva dueluri interesante. Leicester deschide balul pe 13 august din postura de campioana in fata celor de la Hull. Duminica putem urmari un prim derby intre Arsenal si Liverpool la ora 18:00. Etapa e incheiata de Chelsea-West Ham programat luni, 15 august la ora 22:00. Campionatul englez considerat de unii cel mai frumos, de altii cel mai echilibrat sau cel mai puternic, promite sa fie captivant si in acest sezon. Vezi cotele la titlu ale celor mai bune echipe din Anglia.


Premier League-cotele la titlu

Sosit cu surle si trambite la Manchester City, Guardiola a avut la dispozitie un buget frumusel si i-a adus in Anglia pe Nolito, Gundogan, Gabriel Jesus, Leroy Sane si pe John Stones. Daca ar fi sa adunam sumele de transfer obtinem undeva in jur de 150 de milioane de lire, adica mult peste valoarea lotului Stelei cu care se va bate pentru accederea in grupele Champions League. Numirea managerului spaniol pe banca „cetatenilor” este elementul care o face pe City sa fie principala favorita la titlu. Totusi va fi de urmarit cum va evolua echipa in primele etape intrucat va dura un pic pana cand Guardiola isi va impune planul de joc. Cotele la titlu sunt urmatoarele:

Cote Manchester City: Titlu – cota 3.50 Unibet, Locurile 1-4 – cota 1.20 Unibet

Pe „Teatrul viselor” a ajuns portughezul Jose Mourinho. A fost o mutare pe care toata lumea o astepta din momentul in care „The Special One” a parasit Chelsea, dar si datorita declaratiilor date de portughez de-a lungul anilor cand si-a exprimat dorinta de a antrena Manchester United. Ibrahimovic, Bailly si Mkhitaryan au fost primii jucatori transferati pe Old Trafford, iar cireasa de pe tort este Paul Pogba care va imbraca si el tricoul diavolilor rosii. Avandu-l pe banca tehnica pe Mourinho de la care se asteapta sa schimbe fata jocului dupa experienta van Gaal, United  e creditata ca fiind a doua candidata la titlu. Cotele la titlu sunt urmatoarele:

Cote Manchester United: Titlu – cota 4.50 Unibet, Locurile 1-4 – cota 1.38 Unibet

La Chelsea a sosit Antonio Conte care pare un antrenor perfect pentru jocul cu care ne-a obisnuit Chelsea in anii de glorie ai lui Mourinho. Echipa de pe Stamford Bridge nu a mai aruncat cu banii si se bazeaza pe jucatorii pe care i-a avut la dispozitie si in sezonul precedent. Kante e o achizitie buna si cu siguranta i se va simti lipsa francezului la campioana Leicester. Cotele la titlu sunt urmatoarele:

Cote Chelsea: Titlu – cota 6.50 Unibet, Locurile 1-4 – cota 1.50 Unibet


Citește și:


inregistreaza-te - unibet


Premier League-cotele la titlu

Dupa ce a pierdut sansa de a castiga titlul intr-o editie in care nici City, nici United si nici Chelsea nu au excelat, cei de la Arsenal au incredere in continuare in Wenger. La capitolul transferuri nu avem mari noutati. Granit Xhaka a fost adus de la Gladbach pe aproximativ 40 de milioane de lire, o suma relativ mare pentru mijlocasul elvetian. Arsenal are nevoie de mai multa inspiratie din partea lui Ozil si un randament mult mai bun din partea lui Sanchez si Giroud daca vrea sa obtina macar un loc intre primele 4 clasate. Cotele la titlu sunt urmatoarele:

Cote Arsenal: Titlu – cota 7.50 Unibet, Locurile 1-4 – 1.60 Unibet

Tottenham a jucat cel mai frumos fotbal in sezonul precedent dar a clacat in ultimele etape si a pierdut titlul pe mana ei. Se vor mai intalni Kane si compania cu asa o sansa?… Probabil ca nu avand in vedere mutarile facute in Manchester. Vincent Janssen a venit de la AZ Alkmaar pentru a ajuta compartimentul ofensiv care arata bine oricum. Mijlocasul defensiv Victor Wanyama este o alta achizitie pentru Spurs. In prima etapa, Tottenham va intalni Everton in deplasare si ramane de vazut daca jocul celor de la Spurs va fi la fel de incantator. Cotele la titlu sunt urmatoarele:

Cote Tottenham: Titlu – cota 9.00 Unibet, Locurile 1-4 – 2.20 Unibet

Entuziasmul lui Klopp nu va fi suficient pentru ca Liverpool sa puna probleme echipelor mentionate mai sus. Fanii de pe Anfield au asteptari mari, dar ca si in cazul celor de la Arsenal sau Spurs, „cormoranii” nu se vor mai intalni repede cu o sansa precum cea avuta in urma cu trei ani cand au fost foarte aproape sa puna mana pe titlu. Mane si Wijnaldum sunt jucatorii cu care se lauda Liverpool in materie de transferuri si adevarul e ca sunt doi jucatori care probabil vor confirma pe Anfield. Par a fi niste sume investite cu cap de conducerea clubului de aceasta data. Cotele la titlu sunt urmatoarele:

Cote Liverpool: Titlu – 9.50 Unibet, Locurile 1-4 – 2.20 Unibet


 Sursa imagine: www.bzi.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu