Crystal Palace – Arsenal: „Tunarii”, obligati sa invinga!

Ziua de fotbal din Premier League incepe la 15:30, in transmisiune directa pe Eurosport, cu partida dintre doua echipe concitadine, Crystal Palace si Arsenal. Selhurst Park este gazda acestei partide, unul dintre cele mai mici stadioane din Anglia, atat din punctul de vedere al lungimii terenului, cat si al locurilor pe scaune.

Sursa foto: www.goalsider.com

CRYSTAL PALACE

Odata cu venirea lui Alan Pardew la carma echipei, Palace a aratat o alta expirmare in joc, iar in prima etapa din acest sezon s-a impus la Norwich fara mari probleme, scor 3-1 si abordeaza cu moralul ridicat partida impotriva rivalilor locali. Portarul McCarthy, Cabaye, Wickham, Sako si Bamford s-au adaptat perfect la „vulturi” si reprezinta plusul de valoare de care acestia aveau nevoie, in conditiile in care nu au pierdut vreun jucator important in perioada de mercato.

Echipa probabila: McCarthy – Ward, Dann, Delaney, Souare – Cabaye, McArthur – Puncheon, Ledley, Bolasie – Wickham

ARSENAL

Dupa victoria din Supercupa ne asteptam la o echipa a „tunarilor” care sa zburde pe Emirates contra lui West Ham, dar nu a fost asa si oaspetii au oferit socul primei runde de Premier League, castigand cu 2-o. Formatia lui Arsene Wenger a etalat un joc slab, nerusind sa se apropie periculos de poarta „ciocanarilor”. Astfel, Arsenal este decisa sa-si ia revansa astazi la Palace, unde nu au pierdut niciodata.

Echipa probabila: Cech – Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Oxlade-Chamberlain, Ozil, Sanchez – Giroud

Pont: Ambele marcheaza (1.75)

(Adrian Ostaficiuc)


Halep pregatita pentru un nou titlu

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu