Halep, pregatita sa bifeze un nou titlu major: Ponturile noastre pentru finala de la Toronto!

Simona Halep s-a calificat in finala de la Toronto, dupa ce a trecut de Sara Errani, in doua seturi (6-4, 6-4). In finala o va avea adversara pe tanara si valoroasa elvetianca, Belinda Bencic.

La finalul unei partide cu Errani ce a durat o ora si 36 de minute, Simona a reusit dupa o pauza de cinci luni, sa se califice in finala unui nou turneu. De remarcat ca romanca a castigat toate finalele pe care le-a disputat in 2015.

Cu o atmosfera electrizanta, cu sute de romani ce au dominat fondul sonor, sambata, la Aviva Center din Toronto, Halep a trecut de Errani, asa cum o facuse si in aprilie, in sferturile turneului de categorie Premier de la Stuttgart (6-4, 6-4).

Desi a inceput ezitant partida, fiind condusa cu 2-0, romanca a revenit si a castigat patru ghemuri consecutive, ducand scorul la 4-2. Restul setului a fost linistit, fiecare jucatoare valorificandu-si serviciul, astfel ca, dupa 40 de minute primul set a revenit Simonei (6-4).

Setul doi a inceput cu o serie de trei break-uri consecutive. La 4-3 sportiva din Constanta si-a pierdut concentrarea si i-a permis italiencei sa egaleze, insa aceasta a revenit imediat si a castigat urmatoarele doua ghemuri, incheiind astfel partida.

Astazi e finala!

In finala turneului de la Toronto, Simona o va intalni pe elvetianca de numai 18 ani, Belinda Bencic, locul 20 WTA, care a trecut surprinzator in semifinale de Serena Williams (3-6, 7-5, 6-4).

Cele doua s-au mai intalnit o singura data, anul trecut la Wimbledon, cand Simona s-a impus (6-4, 6-1).

Avand de parte experienta si cu un parcurs extrordinar pe hard in 2015, Simona are prima sansa in joc. Bencic nu se va preda insa cu una cu doua, mai ales ca, la cei doar 18 ani, nu are nimic de pierdut, insa foarte multe de aratat impotriva unei jucatore de top 3 mondial

Ponturi

Victorie Simona (1.50)
Peste 19.5 gameuri (1.55)

Info:

  • Calificarea în finală la Rogers Cup este recompensată cu un premiu de 227.640 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 456.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.
  • Finala se va desfasura diseara, de la ora 20:00 si va transmisa in direct de DolceSport 2.

 


Halep, “rupe” pe hard: Datele si cotele finalei cu Bencic!

 


 


 

(Freddy K)

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu