CSM Bucuresti, favorita 5 la castigarea Ligii Campionilor!

Deloc surprinzator, Buducnos si ETO Gyor sunt cotate cu cele mai mari sanse la castigarea Ligii Campionilor, editia 2015-2016. Macedonencele au cotatia 2.30, in timp ce gruparea maghiara primeste cota 3.50. Vardar este urmatoarea in aceasta ierarhie a cotatiilor.

Bookmakerii se asteapta la evolutii de top si din partea puternicelor reprezentante ale Romaniei. CSM Bucuresti are la casele de pariuri a 5-a sansa la castigarea trofeului. 10 e cota acordata formatiei noastre.
Baia Mare primeste o cota mult mai mare, dar se afla de asemenea in topul 8 al favoritelor. De 41 de ori suma investita pot castiga cei ce mizeaza pe echipa condusa de Aurelian Rosca.

10 e cota echipei CSM Bucuresti pentru castigarea Ligii Campionilor

Amintiri cu Stiinta, Rapid si Oltchim

Doua echipe din Romania au reusit sa castigea cea mai tare competitie intercluburi europeana de handbal feminin. Trofeele dateaza insa din anii ’60, cand Stiinta Bucuresti si Rapid Bucuresti faceau legea pe plan continental. Mai recent, in stagiunea 2009-2010, Oltchim Rm.Valcea pierdut in ultimul act contra echipei Viborg. In urmatoarele doua sezoane ale intrecerii, Oltchim s-a oprit in semifinale.


Start in grupele UCL la handabal feminin: Romania, ca Spania la fotbal!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu