CSU Craiova – Concordia Chiajna: Oltenii tintesc prima victorie!

CSU-Concordia

CSU Craiova primeste vizita Concordiei Chiajna de la ora 18:30, pe „Extensiv”. Ambele echipe sunt in „foame” de puncte, vor sa obtina prima victorie care sa-i descatuseze.

 

sursa foto: sptfm.ro

 

 

CSU CRAIOVA

„Ar fi timpul să vină prima victorie. Ne dorim toți ca sâmbătă echipa să fie într-o formă fizică, mentală și sportivă bună pentru a ne atinge obiectivul. Au trecut patru etape, iar noi am obținut două puncte. Este o situație care a creat o stare de nemulțumire”. A spus Sorin Cartu la conferinta de presa.

CSU vine dupa un egal muncit din greu, la Targu Mures, insa Inceputul este  slab pentru Sorin Cartu si Emil Sandoi in Liga I. Doar doua puncte si  patru etape scurse, au facut conducerea CSU sa-I instiinteze pe cei doi tehnicieni de faptul ca trebuie sa castige neaparat aceasta disputa, in caz contrar exista posibilitatea sa fie pusi pe liber. Ghinionul este factorul decisiv pentru care oltenii nu au mai multe puncte in clasament, in partida cu Dinamo, acestia au primit gol in minutul 86, iar in duelul cu Astra, ratarea mai multor ocazii si a unui penalty , a facut sa piarda cu 1-2. Mijlocasul Kay SIlveira este indisponibil pentru aceasta partida, la fel Achim si Curelea, Mateiu si Zlatinski incerti, echipa se poate baza pe revenirea jucatorilor accidentati la partida cu ASA, insa se asteapta venirea unui varf autentic, CSU avand mari carente in ofensiva.

Echipa probabila(4-2-3-1): Balgradean – Tarnacop – Acka – Popov – Vatajelu – Valuta – Mateiu – Madson – Ferfelea – Bawab – Rocha

 

CONCORDIA CHIAJNA

Doar un egal etapa trecuta si Chiajna inca nu a reusit sa izbuteasca prima victorie in sezonul . Echipa practica un joc deschis, incertitudinile din defensiva sunt cele care i-au cauzat echipei. Daca partida trecuta acestia au primit un gol de cascadorii rasului, au ratat un penalty si au fost egalati de Petrolul in inferioritate, in partida cu CSMS, o eroare a portarului Florin Matache a facut ca ilfovenii sa piarda cele trei puncte.  Extrem de suparat dupa partida cu “gazarii” Marius Baciu este posibil sa joace mai prudent in aceasta intalnire, fiind multumit si cu un scor de egalitate, un punct adus de pe teren strain este mana cereasca in conditiile in care la terminarea sezonului regulat punctele se injumatatesc.

Echipa probabila(4-1-4-1): Iacob – Barboianu – Tincu – Sarghi – Bucurica – Giurgiu  – Serediuc – Cristescu – Purece – Constantinescu – Pena

 Concluzii:

Doua echipe ghinioniste, cu stiluri diferite de joc, CSU o echipa mai asezata, prefera sa construiasca, plimband balonul foarte mult la mijlocul terenului, in timp ce Concordia este o formatie careia ii plac contrele, jocul rapid si cu minge inalta. Singurele lor intalniri directe au avut loc sezonul trecut, ambele partide terminandu-se la egalitate, 1-1 si 2-2. Mizam pe forta echipei oltene, doi tehnicieni care stiu cum sa gestioneze momentele de criza si experienta lor o sa-si spuna cuvantul. Pont: CSU Craiova castiga (1,67)

 

Petrolul – Pandurii: “Lupii” vor sa muste decisiv!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu