Petrolul – Pandurii: „Lupii” vor sa muste decisiv!

 Liga 1 Petrolul medias

De la ora 21:00, pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti, Petrolul primeste vizita Pandurilor lui Eduard Iordanescu. Reusesc ploiestenii sa ajunga la borna 0 in campionat sau continua criza?

 

PETROLUL PLOIESTI

„Ca înainte de fiecare partidă, nu putem porni decât cu gândul la victorie şi de această dată. Întâlnim, însă, o echipă foarte bună, una care joacă fotbal, o formaţie care are jucători valoroşi, ce evoluează de 2-3 ani împreună”, a declarat Tibor Selymes.

Tibor  Selymes cauta prima victorie din mandatul sau la Petrolul, pana acum a reusit trei egaluri si au luat bataie in partida in partida cu CSMS Iasi. “Gazarii” sunt intr-o situatie delicata, cu patronul la puscarie, depunctati de LPF din cauza datoriilor financiare, acestia sunt pe ultimul loc in ierarhie cu -3 puncte si lucrurile nu par sa se imbunatateasca. Etapa trecuta au egalat in noua oameni de camp dupa ce au deschis scorul. Dupa venirea lui Dan Bucsa de saptamana trecuta, iata ca saptamana asta, ploiestenilor li s-a alaturat si Alexandru Tudorie, fundasul central in varsta de 28 de ani, care a venit de la Goverla Uzhgorod, fiind al cincisprezecelea transfer care se alatura lotului antrenat de Selymes, care il asteapta si pe Valentin Lemnaru sa se alature echipei, atacantul venit de la U Cluj. Foarte agresivi ploiestenii in aceste prime patru etape, nu mai putin de 22 de cartonase galbene primite si unul rosu. Dupa eliminarea de la Chiajna, Faugh-Porret este suspendat, Ropotan este si el suspendat in urma cumului de cartonase galbene primite,  tehnicianul “lupilor” ar putea alinia urmatorul XI:

(4-2-3-1):Pecanha – Peteleu – Rippert – Benga – Tudose – Marinescu – Altama – Varga – Zoubir – Bucsa – Moussa

PANDURII TG. JIU

“Trebuie să demonstrăm că la ora jocului suntem pregătiți să ne batem pentru punctele puse în joc și să le și obținem.” a declarat Eduard Iordanescu.

Moral bun pentru gorjeni, etapa trecuta ai invins CSMS Iasi cu 3-0 pe “Municipal” din Severin, ajungam la un total de sapte puncte, clasandu-se momentan pe locul patru. Mihai Roman cu doua goluri a fost declarat omul meciului, Ioan Hora inchizand si el lista marcatorilor. Dupa un inceput bun la Timisoara, cand au castigat la limita, a urmat dezastrul cu FCSB, 0-3 si lumea credea ca istoria sezonului trecut cand Pandurii au decazut se repeta, insa elevii lui Edi Iordanescu s-au adunat si au acumulat patru puncte in urmatoarele doua intalniri. Nefiind suta la suta pregatiti din punct de vedere fizic si tactic, gorjenii s-ar putea baza in aceasta partida pe executiile lui Radut sau finalizarile lui Roman.

Echipa probabila(4-2-3-1): Mingote – Ungurusan – Fernandes – Sandru – Moncilovic – Anton – Mrzjlak – Radut – Nistor – Hora – Roman

CONCLUZII: Doua echipe care ne-au obisnuit cu jocuri frumoase, daca Petrolul trece printr-o usoara criza, cauzata de lipsa unei victorii si a faptului ca ocupa ultimul loc in clasament, Pandurii sunt cu moralul ridicat dupa rezultatul ultimei etape, cu jucatori care pot face oricand diferenta. In cele opt intalniri directe  din 2011 si pana acum, doar doua rezultate s-au terminat cu mai mult de trei goluri, victoriile fiind impartite.

PONT: Pauza sau final X (1,52)

 

CSU Craiova – Concordia Chiajna: Oltenii tintesc prima victorie!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu