Cu sau fara Iordanescu: Pe cine-l vrei antrenor al „tricolorilor” la Euro?

Cu sau fara Iordanescu: Pe cine-l vrei antrenor al „tricolorilor” la Euro?

Dupa 1 la 1 acasa cu Finlanda, generalului Iordanescu i s-a stricat insistent demisia de catre cei peste 50.000 de fani ai echipei nationale aflati pe Arena Nationala. Chiar daca victoria de aseara din Feroe ne-a adus o calificare la turneul final al Campionatului European din Franta 2016, sunt destule voci in randul suporterilor care nu-l vor pe „generalul cruciulita” in continuare la carma echipei. „Sa vina Nea Mircea Lucescu”, „Mai bun era dom”le Andone”, „Hagi ar face treaba mult mai buna”, au fost doar cateva dintre dorintele suporterilor romani imediat dupa meciul cu Finlanda de joi.

Sursa foto : www.ziaruldesport.ro

Pariuri 1X2 va invita dragi suporteri ai nationalei noastre la vot. Ce spuneti ? Cine este antrenorul potrivit pentru Budescu & co. ?

Sa fie Hagi, Boloni, Olaroiu ? Poate vi-l doriti din nou pe Piturca? Sau, de ce nu Rednic sau Reghekampf ? Spune-ti parerea si voteaza pe cine vrei la carma „tricolorilor” in Franta 2016 😉 !!

De cine ai vrea sa fie antrenata Romania la Euro 2016?

 


Romania in urna a 3 a la EURO 2016: Pariuri 1×2 & NetBet au identificat o posibila “grupa a mortii” pentru Budescu & co.!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu