Romania in urna a 3 a la EURO 2016: Pariuri 1×2 & NetBet au identificat o posibila „grupa a mortii” pentru Budescu & co.!

Romania in urna a 3 a la EURO 2016: Pariuri 1×2 & NetBet au identificat o posibila „grupa a mortii” pentru Budescu & co.!

Dupa ce a reusit aseara la Torshvn sa invinga cu 3 la 0 reprezentativa similara a Insulelor Feroe, calificandu-se astfel la turneul final din Franta de vara viitoare de pe locul 2 in grupa F, Romania ar trebui sa- si faca calculele peste ce adversari va intalni la EURO 2016. Pariuri 1X2 le-o ia inante oficialilor federatiei si calculeaza sansele Romaniei la turneul final de anul viitor. Un lucru este cert insă, „tricolorii” se vor afla în urna a treia valorica, indiferent de rezultatele din celelalte grupe.

Sursa foto : www.prosport.ro


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Cele 24 de echipe care vor lua startul la Campionatul European din Franta vor fi repartizate in 6 grupe de cate 4 echipe. Astfel, la tragerea la sorti se vor alcatui 4 urne valorice, iar nationala noastra se va afla în cea de-a treia, nemaiavand nicio posibilitate de a urca sau a cobori.

Echipele care vor face parte din urna 1

Din prima urna se cunosc deja 5 echipe : Franța. Germania, Spania, Portugalia și Anglia. Mai ramane asadar un loc, pentru care se luptă Italia, Belgia și Olanda. Daca se vor califica, olandezii au asigurat locul în prima urna. Altfel, Belgia și Italia raman sa se lupte pentru acest loc. Scenariile sunt insa variate, pe seama rezultatelor din ultima etapa a preliminariilor.

Calculele Belgiei  ( se fac in cazul în care Olanda nu se califica )

  • Daca invinge, Italia nu tebuie sa castige la mai mult de 4 goluri decat Belgia
    Daca face egal, Italia nu trebuie sa castige
    Daca pierde, Italia trebuie sa piard, iar Belgia sa nu piarda la mai mult de 4 goluri decat italia

Calculele italienilor ( se fac in cazul în care Olanda nu se califica )

  • Daca invinge, Belgia nu trebuie sa castige cu Israel. Sau trebuie să castige la o diferența mai mare de 4 goluri decat Belgia
  • Daca face egal, Belgia trebuie sa piarda
  • Daca pierde, Belgia trebuie să piarda la mai mult de 4 goluri decat Italia

Echipele care vor face parte din urna a 2 a

In urna a doua valorica sunt foarte aproape sa-si asigure locul Ucraina, Rusia, Elvetia, Austria si Croatia, plus una dintre Belgia și Italia ( cea care nu va aparea în prima urna, în cazul in care Olanda nu se califica ).  Din restul echipelor, doar Bosnia mai are sanse sa faca parte din urna a doua, pe cand Cehia, Suedia sau Polonia nu pot prinde urna a doua decat în cazuri excepționale. Trebuie sa spere asadar la eliminarea echipelor mai sus amintite.

Echipele care vor face parte din urna a 3 a

Romania este singura echipa despre care se stie sigur că va face parte din aceasta urna. Altfel, si Suedia este foarte aproape, calculele pentru a face parte din urna a doua fiind aproape imposibile. Celor doua li se adauga echipele care nu prind urna a doua, dintre cele mentionate mai sus, dar si alte echipe care pot promova dinspre urna a patra. Printre acestea din urma se pot regasi Norvegia, Slovacia, Irlanda, Ungaria, Danemarca sau Turcia ( daca obțin calificarea ).

Echipele care vor face parte din urna a 4 a

Irlanda de Nord, Tara Galilor si Albania sunt deja calificate și vor face cu siguranta parte din ultima urna valorica. Aici mai pot aparea, printre echipele mai slab cotate, Cipru, Israel sau Slovenia.

Data fiind situata de fata, dar si dupa calculele redactiei noastre, o eventuala grupa pentru selectionata „tricolora” ar fi :

Germania
Belgia sau Italia
Romania
Tara Galilor

Euro 2016: Sanse pentru toata lumea, in noul sistem!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu