Cupa Confederatiilor: Atentie la Germania! Low deplaseaza in Rusia echipa a doua!

Alaturi de Chile si Portugalia, nationala pregatita de Joachim Low este cotata printre marile favortie la castigarea trofeului, primul din palmares in aceasta competitie. Totusi, inainte de a investi pe aceasta varianta de pariere, trebuie sa tinem cont de un amanunt esential. 

3.25 este cota propusa de Sportingbet variantei „Germania castiga Cupa Confederatiilor”. Portugalia are cota 3.50, iar Chile cota 4.00. Pariaza acum gratuit la Sportingbet din bonusul de 200 lei oferit de agentie.  

Vedetele, lasate acasa

Vazuta mai degraba ca o intrecere oficiala de rang secundar, Cupa Confederatiilor nu va fi abordata de Germania cu cel mai bun lot. Low va testa mult in Rusia, nu neaparat noi scheme de joc, cat mai ales jucatori. Aceasta se deduce din selectia antrenorului pentru intrecerea ce va debuta sambata, una ce nu-i cuprinde pe Neuer, Hummels, Boateng, Howedes, Ozil, Kross, Khedira, Muller sau Gotze, pentru a enumera doar cateva dintre numele grele pe care Germania nu va conta.

In aceste conditii, cel mai experimentat jucator care va face parte din lotul deplasat in Rusia este Draxler, cu 30 de selectii. Emre Can, Sebastian Rudy, Mustafi, Jonas Hector, Kimmich sau Rudiger sunt alti jucatori ce au mai luat contact cu nationala, dar mai ales in partide de pregatire si mai putin in dueluri cu miza. Cei trei atacanti ai „mannschaft-ului”, Wagner, Werner si Stindl, au la un loc doar 6 prezente in tricoul nationalei mari a Germaniei.

Lotul Germaniei pentru Cupa Confederatiilor:

Portari: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre Ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (PSG)

Fundasi: Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Jonas Hector (Cologne), Benjamin Henrichs (Bayer Leverkusen), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Shkodran Mustafi (Arsenal), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rudiger (Roma), Niklas Sule (Hoffenheim)

Mijlocasi: Julian Draxler (PSG), Leon Goretzka (Schalke), Kerem Demirbay (Hoffenheim), Lars Stindl (Borussia Monchengladbach), Emre Can (Liverpool), Amin Younes (Ajax), Leroy Sane (Manchester City), Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Sebastian Rudy (Hoffenheim), Diego Demme (Leipzig),

Atacanti: Sandro Wagner (Hoffenheim), Timo Werner (Leipzig)

Se dueleaza cu Chile, Australia si Camerun

Germania va face parte din grupa B a Cupei Confederatiilor, in care au mai fost repartizate Chile, Australia si Camerun. In primul meci, pe data 19 iunie, nationala lui Low se va duela cu Australia, la Soci. 1.45 are cota Germania pentru un start cu dreptul in intrecere. Cel putin un gol al australienilor in acest joc primeste la Sportingbet cota 1.62. 

Pariaza la Sportingbet – Te asteapta un Bonus de 200 lei

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu