Cupa Mondiala: Spania si Italia domina Grupa G

logo cupa mondiala rusia 2018 romania

Calificarile pentru Cupa Mondiala din 2018 continua. Loturile echipelor europene se reunesc din nou pentru primele meciuri oficiale ale anului.


Spania, Italia si Israel se lupta pentru doua locuri la Cupa Mondiala

Dupa ce s-au disputat patru runde, Spania si Italia sunt in continuare neinvinse. Cele doua au remizat, 1-1 in etapa a doua din calificari, castigand celelalte partide disputate. Israel este pe trei, castigand fiecare partida ce a urmat celei de debut, in care a intalnit Italia. Macedonia si Liechtenstein nu au inca nici un punct, dar se vor intalni in aceasta runda.

cupa mondiala

Victoria Spaniei ar simplifica situatia la varf

Israel spera sa se poata implica in lupta pentru calificare. In acest moment este la doar un punct in urma Spaniei si Italiei. Totusi, vineri se deplaseaza la Gijon pentru partida cu lidera grupei, care ar putea lamuri situatia in clasament. Spania este mare favorita  in aceasta partida. Italia joaca de asemenea acasa si in cazul in care obtin victoria asteptata, cu Macedonia, primele doua se vor distanta la patru puncte de Israel, la jumatatea campaniei de calificari. Macedonia este favorita in partida din Liechtenstein, avand sansa sa castige primele trei puncte in aceasta grupa.

cupa mondiala


Daca iti faci chiar cont la Sportingbet poti paria orice pronostic complet gratuit din bonusul de pana la 200 RON pe care il primesti! Indiferent daca acesta este sau nu castigator, nu vei pierde nici un leu!

Spania si Italia, candidate serioase la caastigarea Cupei Mondiale

Spania are cota 1.35 la castigarea grupei. Italia, care va juca in Spania returul cu ibericii, au sansa a doua, cu o cota de 3.00. Celelalte echipe din grupa au sanse minime, avand in vedere cotele oferite de Sportingbet.

cupa mondiala

Cele doua favorite ale Grupei G au sanse bune si la Cupa Mondiala din Rusia. Spania are cota 10.00 la castigarea trofeului, in timp ce Italia are cota 13.00. Doar Germania, Franta, Brazilia si Argentina sunt cel putin la fel de bine cotate.

cupa mondiala

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu