Cupa Mondiala: La ce ar trebui sa ne asteptam de la meciul de deschidere? Istoria ne ofera indicii

cupa mondiala

Mult asteptatul start al Cupei Mondiale este tot mai aproape. Inainte ca prima minge sa fie lovita la turneul din Rusia, aruncam o privire asupra istoriei meciurilor de deschidere ale Cupei Mondiale.


O istorie a meciurilor de deschidere la Cupa Mondiala

De-a lungul anilor ceremoniile de deschidere ale turneelor finale au devenit tot mai extravagante. Fie ca a fost vorba de turnee gazduite de tari din Europa, tari de pe continentele americane,  tari din Asia sau din Africa, editiile recente ne-au oferit evenimente grandioase, cu un numar mare de persoane implicate, pentru un spectacol de lumini, culori si sunete. Cu siguranta si in Rusia vom avea parte de ceva special. Totusi, spectaculozitatea ceremoniei de deschidere nu are insa nici o legatura cu spectaculozitatea primului meci.

Meciurile de deschidere a turneelor din 1966, 1970, 1974 si 1978 s-au incheiat fara gol marcat. Dupa o asteptare de 20 de ani, fanii prezenti pe stadion la meciul de deschidere a Cupei Mondiale din 1982 au avut parte de un prim gol. Belgia invingea Argentina la limita, cu 1-0. Urmatoarea perioada a continuat sa aduca goluri in primul meci, dar abia in 1998 s-au inscris minim trei goluri, atunci cand Brazilia invingea Scotia cu 2-1. Cupa Mondiala din 2002 era deschisa de o mare surpriza, Senegal invingand Franta cu 1-0. Nemtii si brazilienii nu ratat sansa unei deschideri spectaculoase a turneului. In 2006 Germania invingea cu 4-2 Costa Rica, in timp ce opt ani mai tarziu, sud-americanii invingeau Croatia cu 3-1.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Jo 18:00 Rusia – Arabia Saudita Cote Unibet: 1.44 4.45 9.50

In acest an, tara gazda, Rusia, deschide turneul cu meciul impotriva Arabiei Saudite. Nu este un meci care sa atraga interesul intregii lumi, dincolo de faptul ca este primul dintr-o serie de 64. Dupa o prezenta dezamagitoare la Euro 2016, Rusia nu a facut mari progrese fotbalistice in cei doi ani ce au urmat. In ciuda faptului ca echipa gazda face parte dintr-o grupa ce pare accesibila, exista mari emotii in privinta sanselor ei de a avansa daca rezultatele meciurilor cu Arabia Saudita si Egipt nu sunt favorabile.

Avand in vedere istoria, dar si felul in care se prezinta cele doua reprezentative ce vor juca in meciul de deschidere, de aceasta data spectacolul ar putea lipsi. Sunt sanse bune sa vedem doua echipe afectate de presiunea primului meci, iar golurile ar putea fi rare. Pariuri ca „nu vor inscrie ambele echipe” (cota 1.50) sau „sub 2.5 goluri” (cota 1.68) ar putea fi printre preferatele pariorilor pentru aceasta confruntare de deschidere.


Start Cupa Mondiala 2018: Redacția Pariuri1x2 va prezintă grupele turneului » Toate meciurile, toate cotele și loturile celor 32 de echipe!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 3


Lasa un comentariu