De la agonie la extaz, cu Mario Gomez!

Presat de accidentari, Mario Gomez parea sa se scufunde, incet, incet, lucru ce s-a demonstrat a fi inselator.

Ultimii doi ani nu au fost tocmai de bun augur pentru atacantul in varsta de 30 de ani, avand parte de putine meciuri disputate in Serie A, la Fiorentina, acolo unde a marcar 14 goluri in 47 de partide disputate in toate competitiile. In cele din urma forma slaba a dus si la pierderea echipei nationale, selectionerul Joachim Low renuntand la serviciile sale.

» Sursa foto: www.kicker.de

Gomez nationalaIn prezent, Mario Gomez pare sa fie la cel mai inalt nivel, fiind tratat ca si un super start in Turcia. Cea mai veche echipa din Super Liga, Besiktas, este in foame de performanta de cel putin sase ani, atunci cand a castigat ultimul titlu. In momentul de fata lantul slabiciunilor este destul de aproape de a fi rupt, ‘Vulturii Negrii’, asa cum mai sunt porecliti, fiind liderii campionatului, avand un punct avans fata de Fenerbahce, respectiv noua fata de actuala campioana, Galatasaray. La aceasta noua revenire a contribuit, fara modestie, Mario Gomez, marcand nu mai putin de 12 goluri in cele 16 etape. Mai mult decat atat, fostul atacant al celor de la Bayern Munchen se afla pe pozitia a doua in topul golgheterilor, despartindu-l un singur gol fata de Samuel Eto’o.

Statutul actual a facut ca Joachim Low sa-l selectioneze din nou pe Mario Gomez la natioanala germaniei dupa o pauza de aproximativ un an si jumatate. Acesta din urma a fost convocat la marele amical contra Frantei disputat in urma cu o luna, incheiat, in cele din urma, cu scorul de 2-0. Pe viitor, mai precis pentru Campionatul European de anul viitor, Mario Gomez este, fara doar si poate, in vizorul selectionerului, avand sanse mari sa inscrie din nou goluri pentru Die Mannschaf.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Primii patru golgheteri din Bundesliga au fructificat cat Barcelona si Real Madrid la un loc!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu