Primii patru golgheteri din Bundesliga au fructificat cat Barcelona si Real Madrid la un loc!

Dupa primele 17 etape disputate in Bundesliga, Pierre-Emerick Aubameyang (18) , Robert Lewandowski (15) , Thomas Müller (14) si Javier „Chicharito” Hernandez (11) au marcat la un loc nu mai putin de 58 de goluri. Doar de doua ori in intreaga istorie a Bundesligii s-a intamplat ca primii patru golgheteri ai campionatului sa marcheze un numar mai mare de goluri decat cel inregistrat in prima parte a sezonului in curs.

Sursa foto: www.dfb.de

» Intamplator, acelasi numar de goluri au fost inscrise la un loc si de primele doua clasate din Primera Division, FC Barcelona (36), respectiv Real Madrid (22)!

AubameyangAtacantul clasic este dat de Borussia Dortmund, fiind, totodata, si golgheterul principalelor campionate ale Europei. Pierre-Aubameyang trece prin cele mai bune momente ale carierei, fiind principala tinta a mass-mediei, dar si a coloaselor cluburi ce duc o lupta apriga pentru semnatura acestuia. Dupa primele opt etape gabonezul reusea performanta de a stabili un nou record in Bundesliga, marcand in fiecare meci cate cel putin un gol. Mai mult decat atat, Aubameyang s-a intrecut pe el insusi, depasinsu-si cel mai bun parcurs personal de la venirea in Germania, cel in care a reusit sa marcheze 16 goluri intr-un sezon, lucru intamplat in stagiunea precedenta.

Bayern Munchen este practic de neoprit. Bavarezii au devenit campioni de toamna pentru a cincea oara consecutiv, lucru ce nu s-a mai repetat niciodata in intreaga istorie de Bundesliga! La aceasta mare performanta principalii protagonisti au fost, fara doar si poate, Robert Lewandowski si Thomas Muller, acestia din urma marcand in total nu mai putin de 29 goluri, ceea ce inseamna aproape jumatate din intregul golaveraj a celor de la Bayern de-a lungul celor 17 etape.

Ultimul golgheter din top patru vine de la o alta mare echipa a fotbalului german, Bayer Leverkusen. La primul sau sezon in Bundesliga, Javier Hernandez, fiind cunoscut ca si Chicharito, impresioneaza, facand ca in momentul de fata trupe ca Manchester United sau Real Madrid sa-l planga, stiind faptul ca l-au avut in propria curte. Nu mai putin de 11 goluri a marcat mexicanul in cele 14 dispute in campionatul intern, avand, totodata, o medie de un gol marcat la fiecare 94 de minute de joc. In ceea ce privesc meciurile disputate pe plan extern, Hernandez a punctat de cinci ori in sase dispute pentru ’Aspirine’ in grupele UEFA Champions League!

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Bundesliga, de senzatie! Vezi marile recorduri stabilite in prima parte a sezonului!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

    1. Post
      Author

Lasa un comentariu