“Derby della MadoChina” » Inter si AC Milan au remizat pe “Giuseppe Meazza” dupa un final incredibil, scor 2-2

Tensiune si dramatism in episodul cu numarul 166 din “Derby della Madonnina”. Internazionale Milano si AC Milan au produs spectacolul asteptat de toata lumea, inregistrand acelasi scor ca si in tur: 2-2.


Coordonate noichina

Cu doua echipe finantate de catre investitori chinezi, fanii fotbalului au avut parte de primul “Derby della Madonnina” disputat la ora pranzului, iar logica a fost una simpla: ora ideala de maxima audienta in Asia. Mai mult decat atat, venirea lui Li Yonghong la conducerea echipei “rossonerilor” si-a facut simtit impactul in momentul in care, inainte de startul partidei, tabela de marcaj de pe “Giuseppe Meazza” afisa caractere chinezesti, printre care se puteau distinge doar numele echipelor: “INTER VS. MILAN”.

 


“Diavolii”, mai proaspeti

Desi Interul lui Pioli era favorita inaintea meciului, conform bookmakerilor, cei care au inceput partida in forta au fost elevii lui Vincenzo Montella. AC Milan a dominat ostilitatile pe “Giuseppe Meazza” in prima jumatate de ora de joc si puteau deschide scorul in repetate randuri, insa goalkeeper-ul sloven Samir Handanovic a fost de fiecare data la post. Contrar cursului jocului, Antonio Candreva a spart gheata in minutul 36, dupa o lansare excelenta a lui Gagliardini, la o faza in care Milanul a dat senzatia ca se putea apara mult mai bine, in special De Sciglio, cel care l-a scapat din marcaj pe mijlocasul “nerazzurilor”.

Finalul primei reprize avea sa fie unul de cosmar pentru “diavolii” milanezi. Perisic si Icardi au reusit un un-doi de poveste in defensiva ametita a “rossonerilor”, iar argentinianul a finalizat pentru 2-0 dupa o centrare excelenta in gura portii a colegului sau.


Final dramatic

“Rossonerii” au iesit decisi de la cabine pentru a remonta scorul de pe tabela, dar entuziasmul nu a mai semanat cu cel din prima repriza. Inter s-a asezat excelent in teren, iar Roberto Gagliardini a dovedit inca o data cat de importanta este prezenta sa in zona mediana a echipei “nerazzure”. Totusi, dominarea sterila a Milanului avea sa dea roade tarziu, in minutul 83, atunci cand fundasul central Alessio Romagnoli l-a invins pe Handanovic dupa un corner, relansand finalul de meci. Punctul culminant al partidei a venit in ultimul minut de prelungiri, atunci cand, tot in urma unei lovituri de la colt, Christian Zapata a introdus o minge controversata in poarta adversa, pe care centralul intalnirii, Daniele Orsato, avea s-o valideze in urma probei video. Scor final 2-2, iar “rossonerii” le-au “intors favorul” rivalilor, care egalasera la doi in tur de asemenea dupa un corner, tot in minutele de prelungiri ale partidei.

In urma acestui rezultat, AC Milan s-a apropiat la un punct fata de locul 5, ocupat de Atalanta, care are insa un meci mai putin disputat. De cealalta parte, Inter a ramas pe pozitia a 7-a, cu 56 de puncte, indepartandu-se din ce in ce mai mult fata de locurile de Europa.


Echipele aliniate:

Inter (4-2-3-1): Handanovic- D’Ambrosio, Medel, Miranda, Nagatomo- Gagliardini, Kondogbia- Candreva (Biabiany ‘90+1), Mario (Murillo ’80), Perisic (Eder ’68)- Icardi

AC Milan (4-3-3): Donnarumma- Calabria (Ocampos ’81), Zapata, Romagnoli, De Sciglio- Kucka (Locatelli ’57), Sosa (Lapadula ’75), Fernandez- Suso, Bacca, Deulofeu

Avancronica meciului Inter – AC Milan  – Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu