Derby-urile weekend-ului se vad complet gratuit pe net! Gasesti aici cum le poti urmari in direct, alaturi de principalele cote!

In acest weekend vom asista la derby-uri extrem de interesante in cele mai importante campioante ale Europei. Alaturi de acestea, spectacolul fotbalistic va fi garantat de numeroase dispute cel putin echilibrate, a caror miza este extrem de mare.


Derby-urile weekend-ului din cele mai importante campionate
La Liga

In campionatul Spaniei, Real Madrid o va intalni duminica pe Real Sociedad. Ambele formatii vin dupa disputarea mansei retur din sferturile Cupei Regelui si tintesc obtinerea unui rezultat cat mai bun in prima runda a returului. In cazul in care „Galacticii” se vor impune, diferenta dintre Real si urmaritoarele FC Sevilla si FC Barcelona se va putea mari, in timp ce Real Sociedad ar putea ramane in pole-position pentru ocuparea unei pozitii ce asigura prezenta in cupele europene.

alte cote

Ligue 1

Campionatul francez ne propune un super-derby in ultima zi a saptamanii in desfasurare. Paris Saint-Germain va primi vizita celor de la AS Monaco intr-un duel ce ar putea decide principala favorita in lupta pentru castigarea titlului din Franta. De asemenea, atat PSG-ul, cat si AS Monaco, se pot lauda cu doua ofensive mai mult decat productive in acest sezon, spectacolul putand fi garantat pe Parc des Princes.

alte cote


Poti urmari chiar acum complet gratuit pe Unibet in direct fiecare derby, alaturi de o sumedenie de alte evenimente sportive atat din fotbal, cat si din cele mai importante sporturi!


1. Bundesliga

In prima divizie a fotbalului german se va juca sambata un adevarat duel pentru ocuparea pozitiilor ce asigura calificarea in Liga Campionilor. Incepand cu ora 16:30 se vor intalni „revelatiile” acestui sezon – nou promovata RB Leipzig si Hoffenheim. Gazdele sunt cotate drept principale favorite, chiar daca „albastrii” de la Hoffe nu au fost invinsi nici macar o data in acest sezon competitional.

alte cote


Sursa imaginii: www.metro.co.uk


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu