DFB Pokal : 1860 Munchen – TSG Hoffenheim! Anticipam spectacol pe Allianz – Arena!

Screenshot_1Astazi, începând cu ora 19:00, Allianz-Arena din München, găzduieşte prima rundă din noul sezon a Cupei Germaniei, urmând ca formaţia gazdă 1860 Munchen, să primească vizita celor de la Hoffenheim. Cele două echipe s-au mai intalnit pana acum de 3 ori, doua partide soldandu-se cu victoria lui Hoffe, a treia victorie revenind baietilor de la 1860 Munchen.

Sursa foto : www.tsv1860.de

DFB Pokal : 1860 Munchen – TSG Hoffenheim ….

Start nemaipomenit de slab pentru baietii lui Frohling T. in noul sezon. Dupa 2 etape scurse pana acum de la startul Zweite Bundesliga, 1860 Munchen ocupa un dezamagitor loc 17 ( penultimul ) cu 0 puncte, golaveraj 0-2. Doua infrangeri scurte au fost pentru 1860. 0-1 in prima etapa la Heidenheim, si tot 0-1 acasa cu fosta formatie de prima liga germana, actuala principala candidata la promovare in Zweite Bundesliga, Freiburg. Ce este de retinut insa, este faptul ca aceasta perioada neagra prin care trece echipa dateaza de la mijlocul lunii iulie, atunci cand 1860 a suferit prima infrangere din perioada de pregatire, in fata galezilor de la Swansea. Pana atunci insa, bavarezii s-au descurcat nemaipomenit de bine in meciurile de pregatire, reusind sa insire numai putin de 3 victorii consecutive, una chiar in fata belgienilor de la Basel. Din momentul infrangerii cu Swansea in sanul echipei parca s-a rupt ceva. Infrangeri in ultimele doua meciuri de pregatire, continuate de asemenea cu infrangeri in primele doua etape din noul sezon de Zweite Bundesliga. In partida din aceasta seara Frohling nu poate conta pe serviciile lui Bandowski si Vallori, ambii fiind accidentati.

Echipa probabila : Ortega – Kagelmacher, Schindler, Bülow, Wittek – Degenek, D. Stahl – Claasen, Adlung, Rama – S. Hain.

De partea cealalta TSG Hoffenheim se afla in fata primului meci oficial din acest sezon. Fostul loc 8 din stagiunea trecuta de Bundesliga, a disputat in aceasta pauza competitionala numai putin de 6 partide amicale, din care a reusit sa iasa invingatoare in 4 dintre acestea. Au fost insa si doua rezultate de egalitate, cu Bournemouth si Lilestrom, insa per total baietii antrenati de M. Gisdol au avut o perioada foarte buna de pregatire, perioada buna care le da desigur un moral bun in acest start de sezon. Chiar daca in aceasta vara TSG a pierdut cateva piese grele din angrenajul echipei, ca Anthony Modeste plecat la FC Köln, Sejad Salihovic  plecat la Guizhou Renhe F.C., sau Tobias Weis vandut la VFL Bochum, oficialii de pe Wirsol Rhein-Neckar-Arena, nu au stat deloc cu mainile in san,  reusind sa-i inregimenteze in aceasta vara pe Fabian Schär de la FC Basel 1893, Jonathan Schmid de la SC Freiburg, pe pustiul Pavel Kaderabek  de la AS Sparta Praha, dar si pe Marko Maric, de la SK Rapid Viena. Pentru deplasarea de pe Allianz – Arena, M. Gisdol se poate baza pe intreg lotul pe care il are la dispozitie, doar Uth ramand acasa din cauza unor probleme medicale mai vechi.

Echipa probabila : Baumann – Kaderabek, Süle, Schär, J.-S. Kim – Schwegler, Polanski – Schmid, Rudy, Zuber – Volland.

Concluzii si pont ….

Fara indoiala echipa mai buna este TSG Hoffenheim, lucru pe care il observam si din parcursul celor doua in jocurile disputate in aceasta vara, chiar daca TSG nu a disputat pana cum decat partide amicale. 1860 Munchen pare ca inca nu si-a gasit cadenta in noul sezon, chiar daca a disputat deja 2 partide oficiale si suntem de parere ca nu si-o va gasi nici in aceasta partida atata timp cat intalneste, clar, un adversat mult superior valoric echipelor pe care 1860 Munchen le-a intalnit in primele 2 etape de Zweite. Dupa cum bine stim, TSG Hoffenheim este una din echipele spectaculoase din fotbalul german, dovada fiind cele 49 de goluri marcate in sezonul precedent, ce-i drept a si primit 55, dar si cele 26 de goluri marcate in partidele amicale din aceasta vara, asa ca, nu credem ca TSG va face rabat de la efort si spectacol nici in aceasta partida si sansele sa asistam la o modicare a tabelei de cel putin 3 ori sunt destul de mari.

1860 Munchen – TSG Hoffenheim @ TSG Hoffenheim sa castige @ Cota 1.62

1860 Munchen – TSG Hoffenheim @ Total goluri marcate in meci – peste 2,5 goluri @ Cota 1.70

( Alyn Mirea ).



Bundesliga 2015/2016 : Vezi transferurile facute de fiecare echipa in parte !!


Manchester United – Tottenham: Start de sezon in Premier League!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu