Din greu, in mai greu: Program infernal pentru Steaua in urmatoarele 15 zile!

radoi www.click.ro steauaSteaua a pornit sub asteptari in noua stagiune, atat in intrecerea interna, cat si in cupele europene. In Liga 1 ocupa doar locul 6 dupa tot atatea etape, iar ultimul meci, cel de miercuri, i-a adus un esec, 0-2 pe terenul Astrei, rivala la titlu. In Liga Campionilor, dupa o dubla cu emotii in compania lui Trencin, Steaua s-a vazut eliminata, in turul 3, de Partizan.

Startul slab poate fi pus si pe seama programului foarte incarcat. Din nefericire pentru trupa lui Radoi, nici saptamanile care vin nu se anunta mai usoare.

5 meciuri in 15 zile!

Sambata, in etapa a 7-a, Steaua joaca pe teren propriu cu ASA Tg. Mures, echipa ce a invins deja in acest sezon campioana, in Supercupa Romaniei. Urmeaza apoi partida de acasa cu Rosenborg, meci de importanta majora in ecuatia calificarii catre grupele Europa League. Pana la returul de la Trondheim, o noua confruntare de foc, in campionat, la Craiova. Nici partida ce va urma dupa returul cu Rosenborg nu va fi usoara, Viitorul, una dintre surprizele placute ale startului de stagiune interna, avand tinte precise la Bucuresti.

Programul disputelor:

Sambata, 15 august, Liga 1: Steaua – ASA Tg.Mures
Joi, 20 august, Europa League: Steaua – Rosenborg
Duminica, 23 august, Liga 1: CSU Craiova – Steaua
Joi, 27 august, Europa League: Rosenborg – Steaua
Duminica, 30 august: Steaua – Viitorul

Dupa aceasta serie, pentru echipele din Liga 1 urmeaza o pauza de 2 saptamani, prilejuita de meciurile echipei nationalei, in campania de calificare la Euro 2016.

2.00 e cota Stelei pentru un succes in partida de campionat cu Tg.Mures. Aceeasi cota, in crestere substantiala fata de deschidere, este oferite pentru o victorie a echipei lui Radoi, in meciul tur cu Rosenborg.

(sursa foto: www.click.ro)


Cat mai valoreaza echipele din Liga 1: Astra + Dinamo = Steaua!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu