Dinamo NU MISCA nimic pe piata TRANSFERURILOR! Cota la titlu, URIASA! Ce amicale au „cainii” si cand vor debuta in Europa! DINAMO – MILAN, in turul trei?

Dinamo se pregateste in Slovenia, la Maribor, pentru campionatul urmator, in perioada 15 iunie – 6 iulie. „Cainii” au jucat deja un meci amical, impotriva celor de la NK Osijek, locul 4 in Croatia, pe care l-au pierdut cu 1-4. Pentru echipa lui Contra urmeaza alte patru partide de pregatire, dupa cum sunt prezentate mai jos:

24 iunie: DINAMO vs NK Lokomotiva Zagreb (Croatia, locul 5)
28 iunie: DINAMO vs NK Maribor (Slovenia, locul 1)
2 iulie: DINAMO vs NK Domzale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: DINAMO vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

In ceea ce priveste transferurile, Dinamo este printre putinele echipe din Liga 1 care NU s-a intarit deloc in aceasta vara. Mai mult, „alb-rosii” au pierdut doi jucatori de baza: Palic si Dielna. Dinamo i-a pus pe liber pe Cerniauskas, Patrick Petre, Danu Spataru si Daniel Popa.

Oficialii „cainilor” au dorit intens sa il transfere pe Jeremy Bokila, pentru a-si asigura atacul in cazul unei plecari a lui Nemec, insa congolezul a tradat si a semnat cu CFR. Cosmin Contra a pus presiune pe conducatorii echipei si le-a transmis dupa amicalul cu Osijek ca are nevoie de intariri.

DINAMO, IN EUROPA DUPA 5 ANI

Dinamo are nevoie de nume sonore, mai ales pentru ca va juca in Europa League, dupa o pauza de 5 ani de zile. „Cainii” au incheiat sezonul pe locul 3 si astfel vor debuta in competitia europeana in turul 3 preliminar. Tragerea la sorti va avea loc pe 14 iulie, iar cele doua manse se vor juca pe 27 iulie, respectiv 3 august.

Nefiind cap de serie, Dinamo va putea da peste adversari extrem de bine cotati precum: AC Milan, Zenit, Fenerbahce, Galatasaray, Sparta Praga, PSV, AA Gent, FK Krasnodar, Olympique Marseille, Dinamo Zagreb sau Everton.

adversari dinamo

„TITLU”, UN VIS FRUMOS?
Fara transferuri importante, bookmakerii o vad pe Dinamo abia a 4-a favorita la castigarea titlului in Liga 1. FCSB, Viitorul si CFR, echipe care s-au intarit in aceasta vara, sunt peste „alb-rosii” in acest top. 7.00 e cota ca Dinamo sa castige campionatul. 
Echipa lui Contra este a doua favorita la castigarea Cupei Romaniei, cu o cota de 4.25.
ECHIPA PROBABILA: Branescu – Romera, Nedelcearu (U21), Popescu, Filip – Nistor, Buszuladzic – Hanca, Rivaldinho, Bumba – Nemec

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu