Diseara se joaca Club Brugge – Kortijk!

Kortijk BruggeDiseara se joaca Club Brugge – Kortrijk, partida din cadrul etapei a 4-a a primei ligi belgiene de fotbal. Este  o intalnire in care gazdele sunt cotate cu mari sanse la obtinerea victoriei si atat prin traditie si istoricul clubului, dar si prin prisma statisticilor favorabile lor, ar trebui sa vedem in mod normal o victorie a echipei organizatoare.

Din ultimele 8 meciuri directe, de 6 ori s-au impus gazdele , iar de fiecare data cand partida s-a disputat la Club Brugge, victoria a apartinut acestora. Brugge a debutat cu o infrangere in sezonul actual pe terenul celor de la St. Truiden, insa mai apoi au batut pe Mechelen cu 3-0 si au facut 0-0 cu Charleroi in deplasare, asadar 4 puncte obtinute in 3 runde. Tot 4 puncte a obtinut si Lokeren, victoria cu Standard Liege si remiza cu Lokeren fiind cele de unde oaspetii de azi au strans punctele.

Atentie la pariorii care isi doresc goluri din aceasta intalnire, oaspetii au 3 de 0-0 in ultimele 5 partide disputate (doua din ele fiind amicale), in vreme ce Brugge vine dupa un 0-0 in jocul cu Charleroi.

Club Brugge – Kortijk recomandare: Under 2,5 goluri pare o optiune de luat in seama la acest meci, iar cota de 2,20 face cu ochiul si pare un value bet.


Supercupa Spaniei: Athletic Bilbao-Barcelona


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu