Dueluri tari programate în Grupa C preliminară a EURO 2020»» Momentul adevărului pentru liderul surpriză Irlanda de Nord!

Germania și Olanda sunt văzute în continuare de bookmakeri ca principalele favorite la calificarea la turneul final al Campionatului European 2020.


Castiga bilete gratuite la Romania – Spania + 500 lei in vouchere Paysafe


Într-o grupă în care după patru runde lider este Irlanda de Nord cu 12 puncte din tot atâtea posibile, Germania și Olanda sunt principalele candidate la câștigarea grupei și totoată la calificarea la turneul final înaintea duelurilor care vor avea loc luna aceasta în grupă.

18.00  este cota la Betano pentru ca Irlanda de Nord să câștige Grupa C și 6.00 să se califice la EURO 2020.

Înaintea duelurilor care vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni respectiv începutul săptămânii viitoare Germania și Olanda, care se vor duela în meci direct vineri de la ora 21:45 în adevărata finală a grupei sunt favorite la clasarea pe primele două locuri. Înaintea duelurilor programate vineri, 6 septembrie și luni 9 septembrie în această grupă, liderul Irlanda de Nord este urmat în clasament de Germania cu 9 puncte din trei meciuri, nemții având cu un meci mai puțin disputat decât liderul Grupei C în timp ce Olanda este pe locul 3 cu 3 puncte din două meciuri.  Grupa C este completată de Belarus și Estonia, selecționate cre nu au niciun punct câștigat în patru respectiv trei partide disputate.

      
Programul Grupei C
Vineri, 6 septembrie
ora 19:00 Estonia- Belarus 3.15 3.00 2.50
ora 21:45 Germania- Olanda 1.97 3.75 3.60

Luni, 9 septembrie
ora 21:45 Irlanda de Nord- Germania
ora 21:45 Estonia- Olanda


După „finala” de vineri de pe „Volksparkstadion” din Hamburg, cu Olanda, Germania se va deplasa la Belfast pe „Windsor Park” pentru duelul cu irlanda de Nord într-un meci în care cele două ar putea face rocada la vârful ierarhiei Grupei C. În cazul în care nu va reuși să obțină un rezultat pozitiv cu Germania pe teren propriu, șansele nord-irlandezilor la câștigarea grupei sau chiar la calificare se vor reduce semnificativ, astfel că duelul de luni se anunță a fi unul capital pentru liderul surpriză al Grupei C.

Avancronicile si pronosticurile pe meciurile grupei C vor fi postate AICI

Grupa C- Cote Betano 

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu