Dundee FC – Hearts: Mizam pe goluri!

liga 1 lokomotiv hearts zagreb Helsingborg oulu bulgaria malmo suedia shamrock Kairat fram Norrkoping Tartu ponturi baerum egipt cadiz sodra Jonkopings galway olanda u21 croatia malmo Hafnarfjordur belupo bilbao pandurii campionateIn runda cu numarul 2 a campionatului scotian,  sambata de la ora 17:00, vom avea parte de o intalnire foarte interesanta. Dundee FC primeste vizita nou promovatei Hearts.

Hearts – obiective indraznete!

Hearts a meritat pe deplin revenirea imediata in Premiership, dupa un sezon in care a fost obligata sa evolueze in Championship, datorita problemelor financiare care au generat o depunctare din partea forului scotian. Dupa ce a fost preluata de Ann Budge, o potenta femeie de afaceri in domeniul IT, Hearts a defilat in liga secunda, reusind sa-si adjudece promovarea cu destule etape inainte de final, la o diferenta de 21 de puncte fata de rivala Hibernian si 24 de puncte fata de mult mai galonata Glasgow Rangers. A marcat nu mai putin de 96 de goluri si incasand doar 26. Impresionant, am putea spune!

Inaintea debutului acestui sezon, conducatorii echipei i-au fixat antrenorului Robbie Neilson un obiectiv foarte indraznet pentru o nou promovata: un loc in primele sase echipe, iar pentru sezonul viitor, o clasare pe loc european. Un aspect important in ceea ce o priveste pe Hearts este oferit de specialistii scotieni care o vad pe Hearts ca fiind principala contracandidata a celor de la Celtic in lupta pentru cucerirea titlului in sezonul ce tocmai a inceput! In prima etapa, Hearts a reusit sa invinga pe St.Johnston – o reprezentanta a Scotiei in cupele europene,cu scorul 4-3 !

Dundee FC – aparare „subtire”

Dundee FC este condusa de pe banca tehnica de Paul Hartley, un antrenor foarte tanar, care a jucat timp de patru ani in tricoul celor de la Hearts, o accidentare foarte grava obligandu-l pe acesta sa renunte la fotbal si sa se apuce de antrenorat. In sezonul trecut, Dundee FC a terminat pe 6,  loc care i-a permis sa participle in play-off –ul acestei competitii, unde in ultimele 7 jocuri a obtinut un singur punct, incasand foarte multe goluri. Inainte de startul acestui sezon, antrenorul Paul Hartley si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca echipa sa incaseaza usor multe goluri, iar meciurile disputate de echipa sa, pe teren propriu, nu au fost cele mai bune.

Ce putem paria ?
Tinand cont de faptul ca in etapa viitoare Dundee FC va juca in derby-ul local cu Dundee United, de problemele din defensiva gazdelor, de atacul foarte bun pe care il detine Hearts, precum si de faptul ca arena echipei gazda are cel mai bun gazon din Scotia, sunt create toate premizele ca in aceasta intalnire sa avem parte de multe goluri marcate. Pariul peste 2,5 goluri marcate in meci are o cotatie de 1.95 la Publicbet. Sa avem bafta!

(Delpiero)


 

Sporting-Benfica: Derby-ul etern, 108 ani de istorie


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu