Dupa Danemarca, potopul! Scenariul negativ care ar putea produce colapsul conducerii nationalei Romaniei

Au mai ramas fix trei zile pana la confruntarea Romaniei cu reprezentativa Danemarcei, iar casele de pariuri iau in calcul pana si cele mai negative scenarii in ceea ce priveste nationala “tricolorilor”.


Daca zilele trecute, v-am prezentat oferta Winmasters in ceea ce priveste posibilul inlocuitor al lui Cristoph Daum la carma Romaniei, aceeasi casa de pariuri ne indruma catre un set de cote tentante, pe un termen ceva mai scurt de aceasta data.

In consecinta, Winmasters ne ofera o cota de 2.90 pentru ca selectionerul Cristoph Daum sa fie demis in maxim doua saptamani de la meciul cu Danemarca. La urma urmei, acest scenariu nu se arata a fi deloc improbabil. Un eventual rezultat catastrofal al nostru duminica seara pe “Cluj Arena” ar putea echivala cu demiterea selectionerului neamt, acest lucru insemnand ca putem lua in calcul si aceasta varianta.

wm daum


Citeste si:

 Mai mult decat atat, aceeasi casa de pariuri ne ofera o varianta de pariere extrem de interesanta, care descrie demisia presedintelui FRF, Razvan Burleanu exact dupa meciul cu Danemarca. Un asemenea scenariu este cotat cu 6.00 la Winmasters, avand o probabilitate ceva mai mica de a avea loc.

wm burleanu

501.00 este cota oferita de Winmasters pentru un gol marcat din jumatatea adversa de teren in partida Romania – Danemarca

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu