Despre pasul 6 din Easy Money 3 si pariurile de tip Money Line

easy money

Publicarea pasului de vineri din Easy Money a creat unele discutii pe pagina noastra de Facebook si dorim sa lamurim lucrurile cu aceasta ocazie.


Easy Money si alegerea pronosticurilor

Dupa cum a fost explicat in articolul care prezinta conceptul strategiei, Easy Money are cateva reguli clare. Strategia se bazeaza pe folosirea unei sume relativ mici (in functie de bugetul fiecaruia). In fiecare zi se plaseaza un pariu pe o cota mica (intre 1.10 si 1.30 in cazul Easy Money 3). Tinta este sa avem un numar consecutiv de pasi in care sa investim succesiv tot castigul din pariul anterior. Noi am stabilit ca obiectiv un numar de 20 de pasi pentru fiecare dintre editiile de pana acum. Pierderea oricarui pariu, in orice faza a proiectului, duce la pierderea oricarui profit si, de fapt, la pierderea acelei mici investitii initiale.

Alegerea zilnica a pronosticului sau a pronosticurilor pentru pasii proiectului este facuta de o echipa de editori ai siteului, care se consulta pentru a gasi variante cat mai sigure de pariere, respectand in acelasi timp regulile de mai sus. Poate e greu de crezut, dar sunt cazuri in care cote de 1.30 par mai sigure decat altele de 1.15. Uneori consultarile pot dura chiar mai mult de o ora, atunci cand intr-o zi sunt foarte putine optiuni de pariere sau, dimpotriva, prea multe.

Pentru a ne mari sansele de castig sau poate mai bine zis, pentru a micsora sansele de a pierde, pe langa alegerea evenimentelor potrivite, este foarte important sa alegem tipuri de pariuri care ne sunt favorabile. Asta implica folosirea unei game diverse de tipuri de pariuri, diferite de standardul 1X2.

easy money

Easy Money – Pasul 6

Doar in prima saptamana din Easy Money 3 am folosit pariuri cu handicap sau variatii ale acestora (draw no bet, sansa dubla), pariuri pe numarul de goluri marcate (in meci sau de catre una dintre echipe), pariuri pe castigarea oricareia dintre reprizele unei partide sau, ca in cazul pasului 6, pariuri de tip money line.

Biletul zilei de joi, cand am publicat al saselea pas al acestei editii din Easy Money, poate fi vazut in partea stanga. Combo-ul continea un pariu pe partida de baschet dintre Real Madrid si Andorra, din Cupa Spaniei. Dupa patru sferturi, scorul a fost 86-86, moment in care partida a intrat in prelungiri. Real Madrid s-a impus in final cu 99-93. Biletul nostru a fost castigator, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos.

easy money bilet castigator pasul 6

Pariul de tip money line

Motivul neintelegerii care a dat nastere discutiilor de pe Facebook este tipul de pariu folosit: money line (sau pe victorie). Acesta este un tip de pariuri gasit la meciurile din baschet, hochei sau din alte sporturi, in care partida nu se poate incheia la egalitate. Prelungirile sau o alta forma de departajare ar stabili o castigatoarea partidei. Money line este principalul tip de pariu folosit de NetBet Sportingbet, 888sport, Unibet, Winmasters, eFortuna si Betfair la meciurile de baschet. Majoritatea dintre acestea nu ofera deloc optiunea de 1X2. In cazul unora exista doar un un pariu separat pe faptul ca se vor juca sau nu prelungiri.

Invatand in urma editiei inaugurale/experimentale, noi am ales pentru Easy Money 3 sa pariem la o singura casa de pariuri in fiecare din cei 20 de pasi. Folosirea unei singure case de pariuri este practica atat pentru noi, cat si pentru pariori. Acestia nu pot paria in fiecare zi la o alta casa de pariuri. NetBet a fost optiunea de aceasta data, datorita optiunilor de pariere existente, dar si a bonusului de pana la 1.500 RON, pe care casa de pariuri il ofera.

La majoritatea caselor de pariuri online un pariu pe victoria unei echipe intr-o partida de baschet inseamna un pariu pe castigatorul final. In cazul cititorului nostru, care a pariat la Super Bet, pariul a fost pierzator, dupa cum se vede in imaginea pe care a publicat-o. Super Bet ofera totusi si pariul pe castigator final, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos, aleasa in mod aleator de la unul dintre meciurile de baschet ale zilei.

easy money

Cota pentru castigatorul final este mai mare decat pentru pariul de tip sansa dubla, dar mai mica decat aceea pentru castigator solist, in timp regulamentar. Acelasi lucru poate fi observat si la pariul pe meciul Real Madridului. Cota NetBet (1.06) de pe biletul nostru difera fata de cota Super Bet (1.10) de pe biletul cititorului in mare parte pentru ca este un pariu diferit.


Dupa cum am spus in fiecare articol Easy Money, pariurile nu sunt o stiinta exacta. Chiar si pariurile pe cote mici pot sa fie pierdute, cum s-a intamplat in urma cu doua saptamani. Atunci Bayern nu castiga cu Schalke si Easy Money 2 se incheia inainte de termen. Fiecare pariu, de la fiecare pas in parte, poate sa nu fie castigator. Echipa Pariuri1X2 este constienta de acest lucru. Noi facem recomandari in urma unor analize aprofundate ale evenimentelor sportive, dar ne asumam faptul ca uneori pronosticurile nu vor fi corecte. Nu manipulam in vreun fel rezultatele pariurilor pentru a parea ca am facut o recomandare corecta cand de fapt nu a fost asa. Mai mult, nu ne asumam nici o greseala atunci cand cititorii aleg optiuni (usor) diferite sau atunci cand „forteaza” pariul pentru o cota cu cateva sutimi mai mare.

In speranta ca am lamurit aceasta situatie intr-un mod multumitor pentru toti, va invitam la un nou pas din Easy Money, al optulea al acestei editii.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu