Pariuri1x2.ro te invita la Easy Money: Pariem inteligent impreuna, tintind PROFITUL!

easy money

Strategia easy money este una dintre cele mai folosite catre pariori si aceasta pentru ca ideea de joc este simpla si mai ales, prin prisma mizei, accesibila tuturor. 

Detalii Easy Money

Easy money inseamna ca vom juca cote mici (maxim 1.20) si de fiecare data vom arunca in joc intreaga suma la care am ajuns. Tot ce ne ramane este sa ne stabilim de la inceput un target de pasi, perioada sau o suma la care vrem sa ajungem si mai apoi sa incercam sa nu pierdem niciun pariu. Orice pariu pierdut inseamna iesirea din cursa si pierderea intregii sume.

Sa luam un exemplu:

Daca avem la dispozitie 10 lei:

Pasul 1: 10 lei x Cota 1.15 = 11.50 lei
Pasul 2: 11.5 lei x Cota 1.10 = 12.65 lei
Pasul 3: 12.65 ron x Cota 1.18 =  14.92 lei
Pasul N: Suma adunata pana in respectivul moment x Cota 1.10 = Suma y

Observam ca, potrivit metodei de pariere indicate, suma este de fiecare data cea castigata in pasul anterior. Cota difera, insa doar in intervalul 1.10 – 1.20.  

Hotaram sa ne oprim la Suma Y si vom da cash out. Evident, este posibil sa nu ne iasa din prima si sa fim nevoiti sa incercam de mai multe ori. Asa cum am mentionat anterior, avantajul strategiei este ca se poate porni de la o suma mica si nu este nevoie de un bankroll foarte sofisticat. De asemenea, chiar daca la pasul N suma ar putea fi una importanta, pierderea, in cazul nefericit in care ne incurcam la un pas, nu este decat 10 lei, adica miza initiala.

Pariuri1x2.ro te invita de vineri la Easy-Money!

Nu uitati: Pariurile nu reprezinta un mod de viata, o modalitate de a va asigura sau imbunatati traiul, ci doar un hobby! Pariati responsabil!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 16 0


Comments 3

Lasa un comentariu