Elverum – HCM Constanta, meciul zilei pentru specialistul nostru pe handbal

hcm constantaHCM Constanta este singura echipa din Romania care porneste cu sanse reale de calificare in grupele EHF Cup. In partida tur, constantenii s-au impus pe teren propriu la o diferenta de 6 goluri, desi inainte de meci, nimeni n-a crezut in ei. Meciul retur va avea loc maine, de la ora 17:00.

Elverum, castigatoare al ultimelor 3 editii de campionat

In ultimii ani, Elverum a reusit sa devina cea mai puternica echipa din Norvegia. Inainte de inceputul sezonului au sosit cativa jucatori cu experienta si acest lucru s-a vazut pana acum. In campionat, Elverum nu prea are adversari, chiar daca acum cateva zile a fost invinsa intr-0 partida importanta si a coborat pe locul 3. Nimic nu este pierdut, deoarece primii 3 clasati sunt la egalitate de puncte. Cu Mitrovic, Lindboe si Burud pe teren, aceasta echipa este de neoprit. Imediat dupa recuperarea balonului, porneste repede spre poarta adversa si de cele mai multe ori, actiuniile se incheie cu gol marcat. Pe teren propriu Elverum esye neinvinsa in acest sezon si va fi extrem de greu pentru HCM sa obtina cel putin un punct.

60 de minute pana la calificare

HCM Constanta trece pintr-o perioada foarte dificila. Problemele financiare continua, iar consililul local a incercat sa resusciteze echipa cu o suma de bani, dar se pare ca nu este de ajuns. Plecarea lui Csepreghi, Criciotoiu si Sadoveac a lasat un gol imensc. Din pacate au fost oameni de baza, iar in locul lor, in afara de Javier Humet, n-au sosit jucatori care pot schimba soarta jocului. Toma inca reuseste sa straluceasca din cand in cand, dar efortul lui nu este de ajuns. In campionat traverseaza o perioada dificila si trebuie neaparat sa castige cateva puncte, altfel va juca in play-out. Programul echipei este foarte incarcat, din aceasta cauza meciul cu Dunarea Calarasi a fost amanat pentru data de 17 decembrie.

Concluzii

Se anunta o partida extrem de dificila pentru HCM Constanta, desi din punct de vedere fizic, romanii stau mai bine. Elverum are nevoie neaparat de victorie la o diferenta de 7 goluri, pentru a fi sigura de calificare. Nu este imposibil, deoarece pe teren propriu sunt sustinuti de suporteri infocati, aspect ce ajuta mult echipa.

Pronostic: Elverum -3 goluri @ 1.76

Etapa de foc in Serie A: 3 derby-uri! Ai aici avancronica

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu