Etapa de foc in Serie A: 3 derby-uri! Ai aici avancronica

Serie ASerie A propune si in acest weekend multe confruntari de top. Poate chiar mai multe decat de obicei, in conditiile in care avem o serie de partide de maxima importanta pentru configuratia in partea superioara a ierarhiei. Este vorba de meciurile Roma – Inter si Sampdoria – Napoli. Bonus, derby-ul orasului Torino, cu Juventus in calitate de gazda.

SASSUOLO vs VERONA

Sassuolo nu a mai cunoscut infrangerea in Seria A din etapa a 6-a cand a pierdut 3-2 cu Lazio. De atunci, 12 puncte acumulate din 18 posibile, un parcurs excelent pentru o echipa atat de mica . Verona ii este vecina de clasament: locul 12, cu un punct mai putin castigat. Dupa 3 remize cu goluri , Verona a suferit o infrangere etapa trecuta, 1-2 acasa cu Fiorentina. Chiar daca ultimele 4 intalniri directe Verona a castigat 3 si o data s-a terminat egal , aceasta partida pare mai echilibrata ca niciodata. La pariuri, gazdele sunt usor favorite. Un lucru e sigur: vom avea parte de un meci interesant si in primul rand, foarte echilibrat.

CHIEVO vs LAZIO

In acest moment Lazio este pe locul 6, ultimul de Europa League. Desi Chievo e pe 18, deplasarea se anunta grea pentru romani. Echipa din Verona este in crestere de forma, fiind neinvisa in ultimele 3 runde. Apoi, cum experienta ne-a invatat, niciodata nu e simplu sa te impui contra unei echipe care se bate la retrogadare, mai ales cand joci pe terenul acesteia.

AC MILAN vs UDINESE

Vecine de clasament pe locul 7 respectiv 8 cu acelasi numar de puncte, 18 la numar dupa 12 etape, Milan si Udinese se vor intalni duminica 30 noiembrie pe San Siro. Pentru Milan o victorie ar fi prima dupa 5 etape de seceta, serie din care milanezii au scos doar 4 puncte din 15 posibile. Inzaghi inca incearca cea mai buna varianta pentru primul 11, jucatorii sai fiind lipsiti de concentrare la finalizare si foarte visatori intr-o defensiva subreda. Udinese vine pe San Siro sa profite de toate aceste slabiciuni ale gazdelor. Ar fi de evitat de jucat solist pe oricare din echipe, cel mai bun pariu fiind unul pe goluri marcate.

CAGLIARI vs FIORENTINA

Fiorentina pare sa-si fi revenit  dupa cateva meciuri mai putin bune (infrangerile cu Sampdoria si Napoli) reusind sa castige etapa trecuta in deplasare la Verona, 2-1. Un succes de moral pentru Fio, inaintea unui duel cu ambitioasa Cagliari. Sa nu uitam ca sarzii au incheiat runda trecuta la egalitate, scor 3-3, deplsarea la puternica Napoli. Fiorentina are asteptari mari de la acest campionat, iar locul 10 pe care il ocupa in acest moment cu 16 puncte nu este deloc multumitor pentru conducatorii echipei si mai ales pentru fani.

CESENA vs GENOA

Genoa face un tur excelent de campionat , fiind pe locul 5 cu 20 de puncte , foarte aproape de pozitiile ce duc in Champions League. Este adevarat ca ar fi un miracol pentru Genoa sa se intample acest lucru , dar daca jucatorii vor arata aceeasi atitudine si determinare din ultimele etape , nu se stie niciodata cat de sus se vor pozitiona la sfarsitul stagiunii. Ar mai putea urca in ierarhie chiar din aceasta etapa, in care genovezii cauta Victoria la a 19-a clasata, Cesena. Gazdele au un singur succes stagional.

EMPOLI vs ATALANTA

Daca pana acum doua etape era pe loc retrogradabil, Empoli a urcat in clasament datorita victoriilor din ultimele 2 etape: 2-1 cu Lazio si 2-0 la Parma. Baietii lui Maurizio Sarri primesc vizita Atalantei, o echipa care nu se regaseste in acest sezon. Cu doar 2 victorii si un total de 10 puncte adunate, bergamezii ocupa doar locul 17 . Deloc susprinzator, in conditiile in care Atalanta are cea mai slaba ofensiva a campionatului: 5 goluri marcate. Empoli a marcat aproape de 3 ori mai mult!

PALERMO vs PARMA

Dupa sezonul bun de anul trecut , Parma dezamageste in acest an. Oaspetii acestui duel au cea mai slaba slaba aparare din campionat cu 30 de goluri primite, iar cele doar 6 puncte castigate, o plaseaza, detasat, pe ultimul loc din Serie A. Palermo sta mult mai bine in clasament, fiind pe locul 13 cu 14 puncte si in plus traverseaza o perioada pozitiva: 2 egaluri si 2 victorii in ultimele 4 runde. Un amanunt interesant: Parma este singura echipa din campionat care n-a inregistrat nici un egal pana in acest moment (metoda martigale pe egalul Parmei – un esec total J ).

JUVENTUS vs TORINO

Derby-ul orasului Torino , ne propune ca de fiecare data un meci incrancenat si plin de ambitie si determinare, in ciuda evolutiilor si clasarilor diametral opuse din competitia interna. Logic ar fi ca Juventus sa se impuna in acest meci , chiar la o diferenta mai mare de un gol sau sa castige la 0, lucru intamplat in ultimele 5 meciuri directe. In aceeasi masura, de luat in calcul sunt si pariurile pe cartonase galbene.

ROMA vs INTER

Comparandu-le pe cele doua , Roma este de departe echipa mai valoroasa si in acest an. Se asteapta ca Mancini sa redreseze corabia intersita, insa e prea devreme sa vorbim despre acest lucru. In plus, noul technician are nevoie de intariri la nivelul lotului, dar acestea ar putea sa vina insa abia in perioada de “mercatto” iarna. Singura sansa in acest derby, o reprezinta nivelul de mobilizare si concetrare la care Mancini va reusi sa-si duca jucatorii. Daca acesti parametri nu vor fi la cote maxime, Inter are sanse scazute pe Olimpico.

SAMPDORIA vs NAPOLI

Un adevarat derby intre locul 3 ocupat de Napoli, cu 22 de puncte si locul 4, Sampdoria, cu 21 de puncte. Trupa genoveaza este, alaturi de Juventus, singura invinsa doar intr-un singur meci din acest campionat. De asemenea, Sampdoria care nu a pierdut niciodata acasa in acest sezon (4 victorii si 2 egaluri). Nu este insa avantajata de “directele” cu Napoli, 5 dueluri consecutive in care n-a mai simtit gustul victoriei. Ramane de vazut ce va fi. Un pariu simplu l-ar putea reprezenta Napoli inscrie. Trupa lui Benitez a reusit sa marcheze de 23 de ori in cele 12 etape!

(Alex Campeanu)

Runda a 13-a din Premier League: Primele informatii va sunt oferite de Pariuri1x2

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu