Esti fan Bundesliga? Te invatam cum poti vedea GRATUIT LIVEVIDEO pe net toate meciurile primei etape!

transmisiuni live

Prima liga germana de fotbal porneste astazi la drum in stagiunea 2017/2018. In deschidere, vineri seara, de la ora 21:30, un derby: Bayern Munchen – Bayer Leverkusen. Sambata avem alte meciuri de top, precum Wolsburg – Borussia Dortmund si Schalke – Leipzig. Duminica, de la ora 19:00, o confruntarea de traditie a primei ligi germane: Monchengladbach – FC Koln. 

Din pacate, cel putin aceasta runda inaugurala nu va putea fi urmarita la televizor, dupa ce contractul cu Eurosport, detinator al drepturilor TV pe Romania pentru Bundesliga, a expirat la finele stagiunii anterioare. Pana in acest moment, nicio televiziune din Romania nu a facut vreun anunt privitor la transmiterea partidelor din Germania 1.

Nu e panica, man! 🙂

Nu avem, insa, niciun motiv de ingrijorare. Bundesliga se vede in continuare si inca foarte bine, gratie transmisiunilor LiveVIDEO de pe platforma Unibet TV. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI – iar apoi sa urmaresti LiveVIDEO orice eveniment insotit de simbolul goluri.  Nu uita ca imediat ce ti-ai deschis contul la Unibet, beneficiezi si d eun pariu gratuit de 250 lei! 

Programul si cotele Unibet pentru etapa 1 din Bundesliga.

goluri – meci televizat pe Unibet TV.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu