Runda a 13-a din Premier League: Primele informatii va sunt oferite de Pariuri1x2

Louis-Van-Gaal-Pariuri1x2 prefateaza pentru dumneavoastra meciurile programate la finele acestei saptamani, in a 13-a etapa de Premier League. Avem un “clasic”, Tottenham – Everton, dar si un surprinzator derby de clasament, Southampton – Manchester City.

Premier League – Avancronica meciurilor de sambata

West Brom – Arsenal
Dupa calificarea matematica in optimile Ligi Campionilor, Arsenal se deplaseaza la West Brom cu moralul ridicat, dar si cu infirmeria plina. Arsene Wenger nu se poate baza pe Szczeny, Ospina, Debuchy, Diaby, Wilshere, Ozil, Sanogo. La prima vedere, pare o deplasare usoara pentru Arsenal la ocupanta locului 13, dar West Brom este o nuca tare pe teren porpriu, mai ales impotriva echipelor mari! Alan Irvine nu se va putea baza pe Yacob, Olsson si Varela, dar si fara acestia poate pune probleme tunarilor.

Burnley – Aston Villa
Cel mai neatragator meci din punct de vedere al clasamentului. Totusi, Burnley vine dupa 2 victorii consecutive si e decisa sa o obtina pe a 3-a pentru a iesi din zona retrogradabila. De cealalta parte, Aston Villa joaca din ce in ce mai bine. A fost egalata etapa trecuta, in ultimele minute ale partidei de Southampton, dupa ce premergator obtinute un egal la West Ham pierduse nemeritat cu Tottenham.

Liverpool – Stoke.
“Derby” intre locurile 11 si 12 cu o favorita destul de clara la pariuri, evident, Liverpool. Totusi, mare atentie: Gerrard si compania n-au mai reusit sa castige de 5 meciuri oficiale, iar remiza la 2 cu Ludogorest obtinuta marti, nu-i garanteaza nici macar locul 3 al grupei de Liga Campionilor.
Brendan Rodgers are multe probleme de lot, singura veste buna fiind revenirea lui Balotelli. Pe lista accidentatilor sunt, Sturridge, Sakho, Suso si Jose Enrique, dar si Mark Hughes are cateva absente de marca, ca Odemwingie, Moses, Assaidi sau Pieters. Stoke este o formatie oscilanta, deseori, impredictibila. Dovada chiar ultimele 2 rezultate: victorie la Tottenham, esec acasa cu Burnley!

Manchester United – Hull
Diavolii rosii sunt in mare revenire de forma, tintesc a 3-a victorie consecutive impotriva ocupantei locului 17, Hull City. Oaspetii n-au mai castigat un meci in deplasare din august! United vine cu moralul ridicat dupa victoria de la Arsenal, se pare ca Louis Van Gaal a gasit formula ideala la Manchester. De notat este faptul ca ambele echipe folosesc un sistem cu 3 fundasi centrali. Hull vine pe Old Trafford fara prea mari sperante in ofensiva, odata cu absenta lui Gaston Ramirez.

QPR – Leicester
Duelul ranitilor pe Loftus Road. Harry Redknapp si Queens Park Rangers se afla pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 8 puncte in 12 etape. Nici Leicester nu se poate lauda cu o prestatia prea buna in aceasta editie de campionat, adunand doar 10 puncte pana de la startul stagiunii. Trupa lui Nigel Pearson n-a mai castigat un meci din septembrie si se afla intr-o forma deplorabila. QPR este o formatie puternica pe teren propriu, toate punctele sale din acest sezon fiind castigate pe Loftus Road. Cu o victorie in meciul cu Leicester, londonezii ies din zona retrogradarii.

West Ham – Newcastle
Un derby pentru Europa, programat pe arena Boleyn din estul Londrei. Locul 5, West Ham, a mai slabit din motoare dupa un inceput furibund de campionat. In ultimele 3 etape trupa lui Sam Allardyce a reusit doar 2 eglauri. De partea cealalta, Newcastle este cea mai in forma echipa din Premier League, cu 5 victorii consecutive si un salt impresionant pana pe locul 4 al ierahiei. Cu toate ca are foarte multi jucatori accidentati, Alan Pardew a reusit sa gaseasca formula castigatoare la Newcastle. West Ham este neinvinsa pe teren prorpiu de 4 partide, un motiv in plus sa asteptm un meci spectaculos.

Swansea – Crystal Palace
Dupa o serie de meciuri infernale cu City, Arsenal, Everton si Liverpool, Swansea are un meci, la prima vedere, mai usor. Totusi, Palace vine dupa un rezaultat mare, victorie cu Liverpool. Swansea se afla pe locul 7, in apropierea locurilor de Europa, in timp ce Crystal Palace este amenintata de echipe din zona retrogradarii, avand doar 2 puncte peste linie. Swansea n-a mai pierdut acasa din septembrie, iar Crystal Palace n-a mai castigat in deplasare din aceeasi luna.

Sunderland – Chelsea
Liderul autoritar al Premier League nu a pierdut niciun meci in campionat in acest sezon, ba mai mult, vine dupa un 5-0 pe terenul celor de la Schalke. Bonus: Jose Mourinho nu are probleme de lot. De partea cealalta, Sunderland se afla pe locul 14, la 3 puncte de zona minata clasamentului. O noua victorie pentru pentru Chelsea, este de luat. Sa tinem insa cont si de faptul ca Sunderlan nu a mai pierdut de 3 etape, iar acasa pune constant probleme echipelor mari.

Premier League – Avancronica meciurilor de duminica

Southampton – Manchester City
Cel mai interesant meci al etapei se diputa duminica pe terenul “sfintilor”. Un derby intre locul 2 si locul 3, intre doua echipe ofensive. Southampton vine dupa un egal smuls pe final de meci la Aston Villa, dar in partidele de acasa, echipa lui Ronald Koeman este o forta: avand 5 victorii consecutive! Manchester City tocmai a reusit o victorie de poveste impotriva celor de la Bayern Munchen, rezultat prin care Pellegrini si-a salvat, pentru moment, postul. Daca va cuceri cele 3 puncte, City poate deveni principala urmaritoare a lui Chelsea. Din pacate insa pentru fani, “albastrii” nu puncteaza sufficient d emult in deplasare. Ne asteapta un adevarat derby pe St Mary’s.

Tottenham – Everton
Duel de top si pe White Hart Lane. Reprezentante ale Angliei in Europa League, Tottenham si Everton se afla la egalitate de puncte, pe locurile 9 si 10, la o distanta recuperabile fata top 6. Tottenham este destul de fragila in meciurile de pe teren propriu, dovadata cele doar 2 victorii bifate in 6 meciuri. . De partea cealalta, Everton se afla pe locul 5, intr-un clasament al deplasarilor: 9 punce in 6 meciuri. Cei doi antrenori n-au probleme de lot, ceea ce ne face sa credem ca vom vedea un meci extrem de echilibrat.

(Adrian Ostaficiuc)

 

Etapa de foc in Serie A: 3 derby-uri! Ai aici avancronica

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu