Etapa intermediara in Serie A: Unde se joaca meciurile tari, care sunt cotele

Serie A

Debutul in runda cu numarul 10 din primul esalon fotbalistic al Italiei se va produce marti seara, la Bologna. Invingatoare in weekend pe terenul lui Carpi, gruparea pregatita de Delio Rossi va incerca sa scoata puncte si din confruntarea cu mult mai puternica Inter. Milanezii vin dupa 4 runde fara victorie, in ultimele 3 reusind remize pe linie.

Grosul etapei se joaca miercuri seara. Avem 8 dueluri, toate programate d ela aceeasi ora, 21:45. Milan va incerca sa urce in topul 10 al ierarhiei, printr-o victorie pe teren propriu cu vecina de clasament, Chievo.

Dupa succesul in fief-ul Fiorentinei, AS Roma, noul lider din Serie A, nu concepe sa se impiedice pe Olimpico, de Udinese, doar a 14-a clasata. In ultimele 4 meciuri directe, toate de campionat, romanii au obtinut tot atatea victorii.

netbet_2015BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Napoli, cea mai in forma echipa a momentului in Serie A, primeste vizita lui Palermo. A doua clasata are o revansa de luat in fata sicilenilor, dupa cele 4 puncte pierdute in dubla din sezonul trecut. Au fost jocuri spectaculoase, in care s-au consemnat nu mai putin de 10 goluri: 3-3 pe San Paolo, 3-1 la Palermo.

Dupa infrangerile cu Napoli si Roma, Fiorentina vrea sa reia sirul victoriilor, pe terenul Veronei. Invinsa in weekend la Sampdoria, scor 1-4, trupa lui Mandorlini, a 19 clasata, a ramas singura fara victorie in noul sezon!

Atalanta – Lazio este o alta disputa interesanta programata miercuri seara. Formatia lui Radu Stefan are prima sansa in joc, dar Atalanta este neinvinsa in acest sezon, la Bergamo!

In crestere de forma, campioana en-titre, Juventus Torino tinteste toate cele 3 puncte ale deplsarii la Sassuolo. Pariul pe trupa lui Allegri are cota 1.74.

In epilogul etapei, joi seara, Sampdoria lupta, pe teren propriu, pentru al 5-lea succes al campionatului, Rivala ii va fi Empoli, echipa ce a pierdut 3 din cele 4 deplasari ale sezonului.

Serie A – Cotele rundei a 10-a la Netbet:

italia netbet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Halep vs Sharapova, batalia nr. 1 de la Singapore: Vezi pe cine pariaza bookmakerii!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu