Halep vs Sharapova, batalia nr. 1 de la Singapore: Vezi pe cine pariaza bookmakerii!

Cap de serie numarul 1 in cadrul Turneului Campioanelor, dupa retragerea Serenei Williams, Simona Halep a debutat in tromba in cadrul intrecerii. Ieri,  in prima etapa a Grupei rosii, romanca a demolat-o pe Penetta, castigatoarea din acest an a US Open-ului reusind sa-i smulga constantencei doar 3 gameuri: 6-0, 6-3.

Prestatia perfecta a Simonei a cules laude de pe intreg mapamondul, jucatoarea noastra, finalista anul trecut la Turneul Campioanelor, fiind acum creditata cu cele mai mari sanse la cucerirea trofeului.  Parerea este impartasita si de bookmakeri! La toate casele de pariuri, Halep este cotata principala favorita, atat la castigarea grupei, cat si a competitiei. Un finis pe locul 1 reusit de Simona in Grupa rosie are cota 1.90. De 3 ori suma investita pot castiga cei ce mizeaza ca Halep isi va depasi performanta bifata anul trecut, in cadrul turneului.

In ambele cazuri, pricipala rivala a Simonei este rusoaica Sharapova. Desi vine dupa 6 luni in care a jucat foarte putin, frumoasa Maria pare a se fi pregatit special pentru intrecerea din Singapore. A pornit bine, in primul meci al grupei invingand-o pe Radwanska. Maine, Halep si Sharapova se vor afla fata in fata, iar in functie de rezulatul acestui adevarat derby WTA, cotele acordate pentru locul 1 in grupa si intrarea in posesia marelui trofeu, vor suferi modificari majore.

3.00 e cota oferita lui Halep pentru castigarea Turneului Campioanelor

1.90 are cota Simona sa termine grupa pe locul 1

4.50 e cota Sharapovei pentru primul succes din cariera la Turneul Campioanelor


Nationala cauta jucatori pentru Euro 2016! Vezi pe cine vrea Anghel Iordanescu!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu