Sondaj: Cate puncte scoatem din dubla cu Ungaria si Grecia?

Cu totii ne dorim ca Romania sa bifeze victorii in etapele 7-8 ale campaniei, rezultate care ar coincide practic cu accederea la EURO 2016. Calificarea ar reprezenta o performanta majora pentru fotbalul nostru, intr-un an in care, dupa o buna bucata de vreme, Romania nu a mai reusit sa trimita nicio echipa in grupele cupelor europene. 

In aceeasi masura insa suntem constienti de dificultatea confruntarilor. Ungaria, marea rivala regionala a Romaniei, a aratat forta si calitate in aceasta campanie, in care pastreaza sanse bune de calificare la un turneu final, dupa o lunga perioada de absenta. Grecia este slabita, dar in niciun caz nu trebuie subapreciata, mai ales ca se afla intr-o faza de reconstructie, in care majoritatea jucatorilor vor dori sa demonstreze ca merita tricoul primei reprezentative.

Sondaj

Cu 6 puncte castigate in dubla cu Ungaria si Grecia, zarurile sunt aruncate in favoarea noastra. 4 ar fi aproape la fel de bune, 3 ne-ar mentine in carti, iar doua, pe linia de plutire. Cu unul singur, mai ales daca acesta nu vine la Budapesta, Romania si-ar incurca serios calculele, iar 0 puncte ar duce nationala pe marginea prapastiei. Te invitam la sondaj: Tu cate puncte crezi ca scoate Romania din dubla cu Ungaria si Grecia?

Cate puncte castigam in dubla cu Ungaria si Grecia?

 

Facem calcule: Cum ar arata clasamentul grupei F cu un succes al Romaniei la Budapesta!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu