Sase echipe ca si calificate! Vezi cotele partidelor din mansa secunda a „16-imilor” Europa League!

europa league

Mai multe echipe sunt cu un pas in optimile Europa League, dar sunt si destule meciuri in care calificarea se decide in retur.


Europa League – Saisprezecimi, mansa secunda

Spre deosebire de programul primei manse, in retur partidele sunt programate pe parcursul a doua zile. Miercuri vom avea trei meciuri din Europa League. Fenerbahce va incerca sa intoarca soarta calificarii pe teren propriu, dupa infrangerea la limita cu Krasnodar. Schalke si Manchester United ar trebui sa aiba mult mai putine emotii, dupa victorii cu 3-0 in primul meci.

europa league


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Joi se disputa celelalte 13 partide. De la ora 20:00 avem sase meciuri. Confruntarea dintre Ajax si Legia continua de la 0-0, la fel ca si cea dintre Olympiakos si Osmanlispor. Roma si Besiktas trebuie sa apere pe teren propriu avantajele solide pe care si le-au creat in tur (4-0 si respectiv 3-1). Bilbao si Anderlecht merg pe terenul adversarelor, dupa ce au castigat acasa (3-2 si respectiv 2-0).

europa league

De la ora 22:05 sunt programate alte sapte meciuri. Lyon si FC Rostov sunt alte doua echipe care au un picior in optimile competitiei, fiecare marcand cate patru goluri in primul meci. Copenhaga, Shakhtar si Fiorentina au castigat la limita in partidele tur si au prima sansa in retur, cand urmeaza sa joace pe teren propriu. Tottenham trebuie sa recupereze la Londra un gol in fata celor de la Gent. Astra are nevoie de un rezultat mare impotriva unei alte echipe din Belgia. Giurgiuvenii joaca la Genk.

europa league

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu