Europa League: Care sunt calificatele si ce meciuri avem joi (cote si BONUS)!

Europa League: Care sunt calificatele si ce meciuri avem joi (cote si BONUS)!

Joi, Europa League isi are programate toate partidele ultimei runde din faza grupelor, aceste partide urmand a se disputa de la orele 20.00 si 22.05. Avem deja o serie de formatii calificate. Este vorba de Molde (grupa A), Liverpool ( grupa B ), Krasnodar si  Dormund (grupa C), Napoli (grupa D) sau Rapid Viena si Villareal (grupa E).

Nu acelasi lucru il putem spune despre Fenerbahce si Ajax ( grupa A ), Sion si Rubin Kazan ( grupa B ), Midjyalland, Club Brugge si Legia ( grupa D ) sau Besiktas, Sporting Lisabona si Lok. Moscova ( grupa H ), echipe care inca lupta pentru un loc in primavara europeana, pentru acest lucru avand nevoie de victorii sau rezultate de egalitate in ultima etapa din cadrul grupelor Europa League.


netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Nici in grupa I, cartile inca nu sunt facute, in afara celor de la Basel, calificati inca dinainte de aceasta etapa in primavara EL, datorita egalului obtinut in fata Fiorentinei lui tatarusanu in etapa precedenta, alte 3 echipe lupta cu sanse egale pentru ultimul loc ce asigura participarea in turul urmator. Fiorentina pare a avea prima sansa datorita celor  7 puncte pe care le detine in momentul de fata, insa Belenenses si Lech Poznan, fiecare cu cate 5 puncte, stau la panda.

In grupa J, calculele sunt aceleasi ca si in grupa I. Tottenham este calificata deja, insa pentru ultimul loc la fericire sunt inscrise deja Anderlecht, Monaco si Qarabag, toate 3 avand sanse de a prinde primavarea europeana a celei de-a doua competitii intercluburi ca importanta din Europa.

Daca in grupa K se stiu deja calificatele, Schalke 04 si Sparta Praga obtinand biletele pentru turul urmator inca din runda precedenta, in grupa L, zarurile inca nu sunt aruncate, Partizan Belgrad si Augsburg sperand inca la o calificare in-extrem-is in turul urmator alaturi de Ath. Bilbao, echipa deja calificata. Va fi o lupta foarte interesanta, deoarece cele doua aspirante la locul 2 se vor intalni in meci direct chiar in aceasta etapa in infernul de la Belgrad, acolo unde sustinuta de celebra factiune „Grobari”, Partizan cu siguranta are cele mai mari sanse la calificare, data fiind si forma de moment a nemtilor.

Alban


Cu optiunea “Inchidere pariu” oferita de NetBet, tu detii controlul!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu