Europa League: Programul si cotele meciurilor de joi!

Dupa 2 zile de meciuri in Liga Campionilor, Europa League isi programeaza la randul sau confruntarile rundei cu numarul 3 din faza grupelor. Toate partidele se disputa joi, de la orele 20:00, in cazul meciurilor din grupele H-L si 22:00 pentru partidele grupelor A-F. Contand pentru grupa C, duelul Qabala – Dortmund este singurul ce se joaca de la ora 18:00.

Europa League, grupe, etapa a 3-a

Avem o multime de partide interesante si mai ales, deja foarte importante pentru configuratia finala a grupelor.

In Grupa A, Molde va incerca sa-si consolideze locul 1 printr-un rezultat pozitiv contabilizat in fata lui Celtic. La panda stau Ajax si Fenerbahce, ce se vor infrunta in meci direct la Istanbul.

Liverpool va incerca sa obtina prima victorie cu Klopp pe banca, in fata rusilor de la Rubin. Tot in grupa B se mai joaca Bordeaux – Sion. Cu 4 puncte castigate, gruparea elvetiana ocupa actualmente locul 1.

Dormund domina grupa C si mai face un pas catre primavara, printr-0 victorie la Baku. Fc Krasnodar, echipa ce se deplaseaza la Salonic in aceasta etapa, pare a fi principala rivala a ”galben-negrilor”.

Napoli si Midtjlland par a se fi rupt de urmaritoarele din grupa D. Interesant de vazut ce ne va propune duelul direct, programat pe paman danez. In aceeasi grupa mai avem si un Legia Varsovia – Club Brugge, in care invinsa, daca vom avea una, isi ia deja adio de la turul urmator al intrecerii.

In grupa E, Villarreal porneste favorita in jocul de acasa cu Dinamo Minsk. Rapid Viena cauta al 3-lea succes, acasa, cu Sparta Praga. Este un meci in care ne asteptam in primul rand la goluri!

Dupa succesul cu Marseille din deplasare, Slovan Liberec spera sa urce pe primul loc al grupei F, printr-o noua victorie, de aceasta data acasa, cu ”lanterna” Groningen. OM primeste vizita liderului, Sporting Braga.

Grupa G este una echilibrata, Lazio, Dnepr, Rosenborg si St.Etienne, momentan in aceasta ordine, putand spera la unul din primele 2 locuri. Etapa ne propune partidele Dnepr – St. Etienne si Ronseborg – Lazio.

In grupa H, Sporting Lisabona dezamageste. Lusitanii au insa sansa primului succes, pe teren propriu, cu albanezii de la Skenderbeu. Lokomotiv si Besiktas, primele doua clasate, au meci direct la Moscova!

Basel si Fioretina isi pot reconfirma in aceasta etapa statutul de mari favorite ale grupei I. Campioana Elvetiei primeste vizita portughezilor de la Belenenses, iar Tatarusanu si compania joaca la Firenze cu Lech Poznan.

Anderlecht vrea sa-si recupereze, pe teren propriu, punctele pierdute in runda secunda a grupei J, la Qarabag. Adversara ii va fi insa puternica grupare engleza, Tottenham. Monaco are o deplasare dificila in Azerbaidjan.

Un alt meci interesant al etapei, cel dintre Schalke si Sparta Praga ne este propus de grupa K . Daca se impun, ”minerii” iau un avans considerabil in fruntea clasamentului. APOEL – Asteras este celalalt duel al grupei.

Desi cu derapaje in prima liga sarba, Partizan Belgrad merge ”ceas” in Europa League. Joi insa, belgradenii vor da piept, acasa, cu cel mai dificil adversar al grupei L, Athletic Bilbao. AZ Alkammar are meci pe teren propriu cu Augsburg, partida in care oaspetii, ultimii clasati atat in grupa, cat si in Bundesliga,  sunt obligati sa se impuna pentru a ramane in cursa calificarii.

Programul etapei a 3-a din faza grupelor Europa League si cotele oferite de Netbet celor 24 de partide.

etapa 3


O poveste: Enrico Albertosi


 

 

 

 

Europa League Europa League Europa League Europa League

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. Aaron

    Sunt cateva greseli majore in randurile de mai sus, scrise in pripa . Comform domnului ce a fumat ceva eronat in ultima vreme , Sparta Praga joaca si cu Schalke si cu Rapid Viena, Victoria Plzen fiind ” descalificata” de autor. Trebuie mentionat deasemenea ca OM joaca in deplasare la Braga, iar baietii de la Monaco nu se deplaseaza nicaeri, joaca acasa cu Qarabag.

    1. Pirvan Sabin

      Ok, my bad! O sa te rog sa ma contactezi in privat pe Facebook, ma gasesti ca Pirvan Sabin Tiberiu. As vrea sa discut ceva cu tine, pentru ca imi place cat de cursiv si comic a fost commentul tau. Multumesc!

Lasa un comentariu