Europa League: Odd – Borussia Dortmund! Anticipam spectacol pe Skagerak Arena!

Astazi incepand cu ora 21.30 Skagerak Arena va fi gazda intalnirii dintre locul 5 in momentul de fata din Norvegia – Tippeligaen, Odd Grenland, si una din principalele favorite la castigarea trofeului din acest an, Borussia Dortmund.

Europa League : Odd Grenland – Borussia Dortmund, ora 21.30 ….

Screenshot_2Intrata in a doua competitie europeana ca importanta din Europa, din turul 3 preliminar, sortii i-au harazit-o Borussiei pe AC Wolsberger din Austria, debutanta in Europa League. Adversal facil pentru oamenii condusi de pe margine de T. Tuchel, iar acestia si-au respectat statutul de favorita pana la capat , trecand de saracii austrieci in dubla mansa, administrandu-le acestora un sec 6-0. Daca in mansa tur galben-negri nu au aratat un joc extraordinar, dand motive de ingrijorare fanilor de pe Signal Iduna Park, iata ca la mansa retur Reus & co. au zburdat pe teren, scuturand plasa austriecilor in 5 randuri, Mkhitaryan fiind ales omul meciului, datorita dublei pe care a inscris-o. Borussia a inceput ca din tun si noul sezon de Bundesliga. Dupa victoria din prima mansa a DFB Pokal, 2-0 in fata formatiei de Liga a 3 a, Chemnitzer, noua Borussie propusa de Tuchel a demolat pe teren propriu in prima etapa cealalta Borussie din Bundesliga, B. Monchengladbach cu 4-0, prin golurile marcate de Reus , Aubameyang si din nou Mkhitaryan cu inca o dubla, lucru care o face pe Borussia sa fie din nou sperietoare pentru orice adversar.T. Tuchel nu se poate baza pentru de plasarea din Norvegia pe Groskreutz, Sahin, Blaszczykowski, Durm și Subotic ( accidentati ), dar conform presei germane este foarte posibil sa-si menajeze si vedetele Mkhitaryan, Reus și Aubameyang dand astfel mai multe minute jucatorilor care nu prind primul 11, avand in vedere ca adversarul nu este foarte puternic.

Echipa probabila : Weidenfeller – Piszczek, Ginter, Sokratis, Schmelzer – Weigl, S. Bender – Kampl, Castro, J. Hofmann – Ramos.

Screenshot_1De partea cealalta, Odd Grenland, a fost nevoita sa dispute numai putin de 3 tururi preliminare, pana la disputa cu Borussia Dortmund. In primul tur preliminar a reusit sa treaca de Sheriff Tiraspol dupa 3-0 in Moldova si 0-0 pe teren propriu. Sortii i-au harazit-o norvegienilor ca adversar pentru turul 2, pe artagoasa echipa irlandeza Shamrock Rovers, echipa care a pierdut fara drept de apel ambele manse cu norvegienii, 0-2 pe teren propriu si 1-2 in Norvegia. In turul 3 lucrurile pareau sa stea un pic altfel pentru Odd Grenland, si norocul parea ca i-a parasit pe norvegieni, atunci cand la Nyon, a fost scoasa din urna Elfsborg, adversara din turul 3, formatie venita din Suedia, de un alt calibru si cu alte pretentii fata de precedentele adversare invinse de Odd. Invinsa de suedezi in mansa tur cu 2-1, si data drept ca una din echipele care se vor opri in turul 3 preliminar al Europa League dupa aceasta mansa tur, Odd a avut o tresarire de orgoliu, invingand cu 2-0 la retur echipa suedeza, dand astfel calculele hartiei peste cap. Daca in Europa League, norvegienii se descurca admirabil, in campionat scartie. Chiar daca in ultima etapa au reusit sa invinga cu 4-0 in deplasare la Start, distanta fata de locurile de Europa inca este destul de mare. Pozitia a 5 a o ocupa gazdele de astazi in prima liga norvegiana dupa 20 de etape, la 5 puncte in spatele pozitiei a 3 a, ultima care duce in Europa, pozitie ocupata in acest moment de Viking, si la 16 puncte in spatele liderului Rosenborg, scapata din cate se pare in campioana. Antrenorul gazdelor nu se poate baza pe o serie de jucatori importanti la disputa din aceasta seara cu Dortmund, stopper – ul Hagen, mislocasii Jensen si Samuelson ( accidentati ), dar si atacantul Occean, cel mai bun marcator al echipei pana in acest moment, jucator sosit in Norvegia in aceasta vara de la Eintracht Frankfurt, fiind dat incert de catre presa norvegiana.

Echipa probabila : Rossbach – Ruud, Hagen, Hurme, Grogaard – Jensen, Samuelsen – Bentley, Nordkvelle, pate Diouf – Occean ?.

Concluzii si pont ….

Norocul celor de la Odd, credem ca a ajuns la capatul drumului odata cu aflarea adversarului din acest play-off. Jocul lui Dortmund se leaga, straluceste chiar, odata cu instalarea lui Tuchel la carma echipei, dovada sta jocul bun din amicale disputate de galben-negri in perioada de pregatire din acesta vara, dar si din primele 2 dispute oficiale din Germania. Cum problema castigatoarei din partida de pe Skagerak Arena, cu siguranta nu ne-o vom pune, recomandam sa ne indreptam atentia doar la numarul golurilor inscrise in aceasta partida. Cel putin 3 am spune noi, pariu pe care-l gasim intr-o cota de 1.45, sau de ce nu, Borussia Dortmund sa marcheze in ambele reprize, pariu oferit de bookmakeri intr-o cota de 1.71.

( Alyn Mirea ).



Steaua si Astra, favorite diseara la pariuri! Care sunt diferentele


PetkoVic(torie): Halep are succese pe linie in ultimele 4 “directe” cu nemţoaica!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu