PetkoVic(torie): Halep are succese pe linie in ultimele 4 „directe” cu nemţoaica!

Simona Halep a invins-o, miercuri, pe frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare aflata pe locul 40 WTA, dupa 2 ore si 50 de minute,  calificandu-se astfel in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati.

Simona s-a impus din nou dupa trei seturi (7-5, 5-7, 6-4). In sase din ultimele opt partide disputate, incluzand aici si meciul cu Bencic, sportiva noastra a jucat trei seturi.Problemele la serviciu au continuat si in partida de aseara, Simona pierzand sapte gameuri pe propiul serviciu.

Cu toate acestea, dupa o noua partida epuizanta, jucatoarea din Constanta a reusit sa se impuna pentru prima data in fata sportivei din Franta.

PetkoVic(torie)

In turul urmator, intr-o partida programata vineri dimineata la ora 03:30, Simona Halep o va intalni pe germanca Andrea Petkovic, care a trecut de C.Giorgi in 3 seturi (5-7, 6-3, 6-3). La pariuri, Simona este favorita a confruntarii, cu o cota ce variaya intre 1.45 si 1.50.

Va fi cea de a sasea partida directa. Halep a castigat ultimele patru directe, doua chiar anul trecut la French Open si Beijing. Singura data cand Petkovici s-a impus a fost in 2009, la Bucuresti.

In cinci partide au fost tot atatea tie-breakuri, astfel ca, tinand cont si de problemele Simonei la serviciu, astazi ar fi de asteptat  inca o partida cu multe gameuri. Noi insa vom miza pe o noua victorie a compatrioatei noastre.

Ponturi:
victorie Halep
scor corect 2-0 Halep


 

Astra v AZ, duel sub semnul echilibrului! Date partidei si ponturile noastre!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu