Europa League : Vaduz – Thun, plus inca 4 ponturi din EL !

europa leagueUn meci contand pentru turul III preliminar al Europa League, intre doua echipe care reprezinta tari diferite, dar care joaca in acelasi campionat, al Elvetiei. Acest aspect se datoreaza faptului ca Vaduz este castigatoarea cupei in Liechtenstein si participa in campionatul elvetian de fotbal. O situatie asemanatoare mai este intalnita in Anglia, unde Wrexham, Swansea si Cardiff joaca in ligile engleze, dar participa si in Cupa Tarii Galilor.

Europa League : Vaduz – Thun ….

Dupa o prima mansa incheiata la egalitate 0-0, echipa calificata in play-off-ul Europa League se va decide in Liechtenstein, pe stadionul din Vaduz. Echipa gazda a terminat sezonul trecut pe penultimul loc, la un punct distanta fata de Aarau, cu cele 28 de goluri marcate in 36 de etape fiind echipa cu cel mai slab atac din Super League. Interesant este faptul ca in sezonul trecut, Vaduz a obtinut mai multe puncte in deplasare (17), decat pe teren propriu(14), unde a reusit doar 3 victorii in 18 meciuri disputate, reusind sa inscrie de 14 ori si incasand numai putin de 30 de goluri.In sezonul trecut, 22 din cele 36 de partide disputate de Vaduz s-au terminat cu putine goluri marcate.

De partea cealalta, Thun, la sfarsitul sezonului trecut a ocupat un onorant loc 4, insa aceasta performanta s-a datorat in mare masura punctelor castigate pe propriul teren, unde au pierdut doar doua intalniri si mai putin meciurilor din deplasare unde a reusit sa castige doar 3 intalniri, marcand si foarte putine goluri, doar 13 goluri marcate in 18 jocuri disputate pe terenuri straine.

Concluzii si pont ….

Tinand cont de faptul ca se intalnesc doua echipe mai putin cunoscute, iar informatiile despre jocul ambelor echipe sunt aproape inexistente, precum si de faptul ca ambele echipe au ofensive slabute, ne gandim ca la aceasta intalnire pariul logic ar trebui sa fie sub 2,5 goluri, pariu cotat cu 1.70 de Publicbet.

( Alesandro Delpiero )


Alte 4 ponturi din Europa League ….


Odd Grenland – Elfsborg @ Interval total goluri : 1-3 goluri @ Cota 1.40

Dinamo Minsk – Zurich @ Dinamo Minsk DNB ( W1,V1 ) @ Cota 1.43

Atromitos – AIK @ Interval total goluri : 2-4 goluri @ Cota 1.44

Zorya – Charleroi @ Total goluri marcate in meci – peste 1,5 goluri @ Cota 1.30


Omonia – Brondby sau Sud vs Nord, episodul 2!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu