Ne asteapta o noua saptamana cu evenimente de top! Pariuri1X2 le va analiza pe toate!

Saptamana 6-12 februarie a inceput in forta. Super Bowl-ul a avut loc in aceasta noapte. Echipa Pariuri1X2 l-a analizat si toate cele trei ponturi recomandate, inclusiv unul de cota 3.40, au fost castigatoare! Alte evenimente foarte interesante sunt programate si redactia le va analiza pe parcursul saptamanii!


Pariuri1X2 analizeaza cele mai importante evenimente ale saptamanii

Avem o doza dubla de fotbal, cu meciuri atat in weekend cat si in timpul saptamanii. Incepand cu ziua de marti si pana joi sunt programate meciurile unei noi etape de Ligue 1, se joaca restante din Serie A, dar si meciuri de cupa in Anglia, Spania si Germania. In weekend sunt meciuri in toate campionatele majore.

NBA-ul ne ofera partide tari zilele acestea, cu Cavaliers, Warriors si Thunder in centrul actiunii. Washington Wizards intalneste Cleveland Cavaliers luni noapte. Joi noapte avem un nou meci tare al echipei campioane, care merge in Oklahoma. Thunder continua saptamana de foc cu un alt meci pe teren propriu, de aceasta data cu Golden State Warriors.


Poti paria orice pariu complet gratuit pe Netbet, daca iti deschizi chiar acum un cont nou, unde beneficiezi de un bonus 100% in limita a 1500 RON! Astfel, indiferent ce se va intampla in meci, poti sta linistit, deoarece nu pierzi absolut nimic!

Sambata si duminica se joaca meciuri de tenis in cadrul Fed Cup. Vom vedea la lucru echipele Cehiei, Frantei, a Statelor Unite si a Elvetiei, printre altele, dar ochii romanilor se vor concentra pe meciurile pe care jucatoarele noastre le vor juca impotriva celor din Belgia.

Cele mai interesante evenimente din timpul saptamanii

Serie A: Ma 21:45 AS Roma -Fiorentina
Cote NetBet: 1.58 4.10 5.60

Copa del Rey: Ma 22:00 Barcelona – Atletico Madrid
Cote NetBet: 1.55 4.25 5.75

DFB Pokal: Mi 21:45 Dortmund – Hertha
Cote NetBet: 1.38 4.75 7.50

Cele mai interesante evenimente din weekend

Premier League: Sa 19:30 Liverpool – Tottenham
Cote NetBet: 2.15 3.30 3.40

Fed Cup: Sa&Du 11:00 Romania – Belgia

Ramaneti alaturi de noi saptamana aceasta pentru cele mai bune analize sportive pentru aceste evenimente si multe altele!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu