Everton – Watford: Alegem solistul!

Everton LiverpoolEverton si Watford se vor inclesta la Liverpool,pe Goodison Park, sambata, incepand cu ora 17:00.  La nivel de Premier League, cele doua s-au aflat ultima oara fata in fata, tocmai in stagiunea 2006-2007. Atunci „caramelele” s-au impus in ambele dueluri. De altfel, Watford nu a mai bifat nicio victorie contra lui Everton, tocmai din anul 1987! 

Everton – Watford

“Caramelele” si-au pastrat in mare parte aceeasi compozitie, atat in lotul de jucatori cat si in cadrul staff-ului. Omogenitatea este un mare plus imens pentru cei de la Everton, care au in actualul campionat o tinta precisa. Este vorba de o clasare mult mai buna decat cea din sezonul anterior, unul in care Lukaku si comapania au incheiat doar pe pozitia a 11-a! Roberto Martinez a reusit sa-i prelungeasca pentru inca un sezon imprumutul lui Deulofeu, jucator care face parte, alaturi de Lukaku si Mirallas dintr-un trident ofensiv care da emotii oricarei grupari din Premier League.


Watford, o nou promovata, a mizat mai mult pe aducera de jucatori cu profil defensiv, precum Britos, Holebas, Capoue dar si Behrami. Va fi un sezon foarte greu pentru echipa condusa de Quique Flores, iar lipsa de experienta la nivel de prim esalon, poate fi un mare handicap pentru gruparea de pe Vicarage Road. In aceeasi masura insa, este de remarcat faptul ca Watford dispune totusi de un lot interesant si valoros, care poate lupta cu sanse reale pentru evitarea fara emotii a retrogrdarii.

Transferurile verii:

EVERTON
Au venit:
Gerard Deulofeu (Barcelona, £4.2m), Tom Cleverley (Manchester United, gratis)
Au plecat: Chris Long (Burnley, ?), Sylvain Distin (Bournemouth, gratis), Antolin Alcaraz (gratis), Francisco Junior (Wigan Athletic, împrumut), Luke Garbutt (Fulham, împrumut)

WATFORD
Au venit: Etienne Capoue (Tottenham, £6m) Steven Berghuis (AZ Alkmaar, £4.6m) Valon Behrami (Hamburg, £3m) Jose Holebas (Roma, £1.8m) Matej Vydra (Udinese, ?) Allan Nyom (Udinese, ?) Miguel Britos (Napoli, ?) Jose Jurado (Spartak Moscow, ?) Sebastian Prodl (Werder Bremen, gratis) Giedrius Arlauskis (Steaua București, gratis)
Au plecat: Jonathan Bond (Reading, ?) Luke O’Nien (Wycombe Wanderers, gratis) Marco Motta (gratis) Juanfran (Deportivo, împrumut) Diego Fabbrini (Middlesbrough, împrumut)

Concluzii

Goodison Park, Everton, primul meci. Gazdele sunt cotate favorite, postura pe care, credem noi, si-o vor respecta.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu