Falcao, curtat insistent de un club de top al Rusiei!

Dupa o stagiune 2014-2015 dezamagitoare la Manchester United, pentru care a inscris doar de 4 ori in 26 de partide, Radamel Falcao nu rupe gura targului nici in tricoul lui Chelsea. 9 jocuri a adunat columbianul pentru echipa de pe Stamford Bridge, insa realizarile sunt foarte putine: un singur gol!

Nemultumit de randamentul pariului sau din aceasta vara, Mourinho pare tentat sa renunte la serviciile jucatorului imprumutat de la Monaco. Falcao n-ar duce insa lipsa de oferte, iar una extrem de tentanta din punct de vedere financiar ar veni tocmai din Rusia.

Varful este dorit la Zenit St.Petersburg de antrenorul portughez Andre Villas Boas. Acesta vrea sa consolideze un atac in care deja stralucesc Hulk si Dzyuba. Fostul castigator al Ligii Europa la timona echipei FC Porto, spera ca tranzactia sa se perfecteze in perioada de mercato din iarna. Zenit are nevoie de intariri pentru o a doua parte a stagiunii in care va da lupte grele pentru apararea titlului intern, dar si pentru un parcurs cat mai lung in Liga Campionilor. Cu punctaj maxim dupa primele 3 meciuri din grupa, trupa din St.Petersburg este in proportie de 99 % calificata in primavara intrecerii.

60 de milioane de euro – aceasta este suma pe care Monaco ar fi platit-o clubului Atletico Madrid, in vara lui 2013, pentru achizitionarea lui Falcao.

35 de milioane de euro – aceasta este in acest moment cota de piata a columbianului, conform site-ului de specialitate transfermarkt


 

A inceput licitatia pentru Aubameyang: Liverpool se bate cu doi giganti ai Europei!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu