FC. Barcelona campioana in Primera Division: Vezi la ce capitol nu mai pot fi depasiti catalanii!

FC. Barcelona campioana in Primera Division: Vezi la ce capitol numai pot fi depasiti catalanii!

FC. Barcelona conduce la un capitol interesant in acest debut de sezon : gruparea de pe „Camp Nou”  este echipa care a primit cele mai multe penalty-uri in topul celor mai bune 5 campioanate din Europa ( La Liga, Serie A, Bundesliga, Premier League şi Ligue 1 ). Formatia catalana a fost recompensată de „centrali” cu 7 lovituri de pedeapsa, in primele opt etape din Primera Division. Ultimele două au venit la meciul cu Rayo Vallecano, castigat cu 5-2, ambele fiind obtinute ii transformate de Neymar.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 Golul de 2 – 1 marcat de Neymar din penalty in meciul cu Rayo Vallecano

Un numar de 18 penalty-uri au fost acordate in cele 72 de meciuri disputate in acest sezon de Primera iar trupa lui Luis Enrique a primit 39% dintre ele, egaland numarul de lovituri de pedeapsa executate in stagiunea precedenta de La Liga. Totusi, dintre cele 7 penalty-uri, Barcelona a transformat numai 4 : Iraizoz a parat executia lui Messi, in prima etapa, in Athletic Bilbao – Barcelona 0-1, argentinianul a mai ratat unul cu Levante  ( 4-1 ), in timp ce Neymar nu a inscris din penalty  contra lui Las Palmas ( 2-1 ).


Pariuri1x2 te pregateste de Liga Campionilor: Informatii, cote, echipe probabile, ponturi!

Share

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu