Bordeaux – Kairat: Reusesc oaspetii o noua surpriza?

FC Bordeaux – Kairat se joaca pe Stade Jacques Chaban-Delmas cu începere de la ora 21:30.

Sursă foto: www.dailymail.co.uk

Bordeaux a avut parte de o calificare uşoară în faza precedentă a Europa League, câştigând atât în deplasare, cât şi pe teren propriu dubla manşă cu AEK Larnaca, scor 4-0 la general. În ceea ce priveşte competiţia internă, tehnicianul Willy Sagnol şi compania nu se descurcă la fel de bine, acumulând un singur punct în două etape, fiind învinsă destul de surprinzător în prima etapă, scor 1-2 în faţa propriilor suporteri de către Reims, înfrângere destul de ghinionistă având în vedere cursul jocului până în minutul ’80, atunci când gazdele de la Bordeaux erau în avantaj pe tabela de marcaj. Pe de altă parte, au reuşit un rezultat de egalitate în deplasare la Saint-Etienne, acolo unde au egalat în ultimele minute ale partidei, scor 1-1. În ceea ce priveşte piaţa mercado din pauza de vară, ‘Les Girondins’, aşa cum este poreclită formaţia din Bordeaux, nu a avut parte de transferuri spectaculoase, singurul jucător cu un CV mai bun fiind sârbul în vârstă de 19 ani, Milan Gajic, fiind transferat gratis de la OFK Belgrado. L capitolul plecări fundaşul de bandă dreaptă, Mariano, a fost cedat în schimbul a 3,5 milioane de euro celor de la FC Sevilla, respectiv atacantul Emiliano Sala fiind transferat de FC Nantes, suma de transfer fiind undeva la 1 milion de euro.


Info: Pentru partida din această seară, conform site-urilor de specialitate, antrenorul Sagnol are o listă lungă de jucători indisponibili, printre care: Căpitanul Lamine Sane, Grégory Sertic, Plasil, Diabate, respectiv Carraso, toţi aceştia fiind accidentaţi. O altă absenţă foarte importantă este cea a mijlocaşului Clément Chantôme, fiind suspendat.


De partea cealaltă Kairat Almaty poate surprinde plăcut, fiind genul de echipă foarte agresivă, condusă de către un tehnician foarte experimentat, şi anume Vladimir Weiss, fost selecţionar al Slovaciei timp de patru ani. Vicecampioana din Kazakhstan a avut de disputat trei tururi pentru a ajunge în această fază a Europa League, eliminând printr-o dublă victorie Steaua Roşie Belgrad, respectiv destul de lejer formaţii precum Alashkert şi în ultimul act pe Aberdeen. În ceea ce priveşte competiţia internă, Kairat Almaty se descurcă foarte bine, fiind fără înfrângere înregistrată în ultimele 11 etape, având un total de trei rezultate de egalitate, respectiv opt victorii. În momentul de faţă formaţia condusă de către Vladimir Weiss ocupă poziţia a doua în clasament, fiind la două puncte în spatele liderului Asta, urmând, ca peste trei etape să-i întâlnească în meci direct.

Info: Singura absenţă pentru deplasarea din Bordeaux este cea a fundaşului Markovic, fiind suspendat.

Echipe probabile:

Bordeaux: Prior, Contento, Pallois, Yambere, Guilbert, Saivet, Chantome, Poko, Diabate, Rolan, Thelin

Kairat: Plotnikov, Kuantayev, Soares, Markovic, Gurman, Bakaev, Tymoshchuk, Barbosa, Islamkhan, Ninis, Gohou

Ce putem paria?

Bordeaux este genul de formaţie de ‘casă’, echipă care prestează un alt stil de joc în faţa propriilor fani, de aici şi rezultatele notabile din sezonul precedent intern. Totuşi, chiar şi aşa, ne putem aştepta la o misiune destul de grea pentru Sagnol şi compania având în vedere marele absenţe pentru partida din această seară, respectiv adversarul agresit, adversar care pare modest la prima vedere. Kairat Almaty are un lot format din jucători destul de notabili precum golgheterul Gohou (18 goluri in 21 de partide), dar şi jucători experimentaţi precum Bruno Soares sau Tymoshchuk, foşti jucători în Bundesliga. Mai mult decât atât, vicecampioana din Kazakhstan a reuşit surprize plăcute în acest sezon extern. Cu toate acestea, nu este exclus cazul unei surprize, însă pentru mai multă siguranţă putem paria un handicap asiatic în favoarea formaţiei oaspete.

● Kairat Almaty +1.5 Handicap Asiatic, cotă 1.65


Sperietoarea Rosenborg! Atacul nordicilor mai tare ca cel al Barcelonei!


FC Bordeaux – Kairat FC Bordeaux – Kairat FC Bordeaux – Kairat
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu