Sperietoarea Rosenborg! Atacul nordicilor mai tare ca cel al Barcelonei!

Cu doar cateva ore înaintea primului meci cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa, Steaua tremură din toate punctele de vedere. În criză de rezultate, campioana României e ameninţată şi de forma teribilă a adversarilor de joi, care leagă victorii pe bandă rulantă.  Eliminaţi din Liga Campionilor, roş-albaştrii riscă să rămână şi fără consolarea oferită de grupele Ligii Europa. În condiţiile în care primul meci din „dubla” din play-off cu Rosenborg bate la uşă, fanii Stelei n-au nici un motiv să fie optimişti. Mai exact, românii şi norvegienii se întâlnesc într-un  moment în care noi suntem la pământ, iar nordicii pe val.

Astfel, privind în urmă, Steaua lui Mirel Rădoi n-a câştigat decât trei din ultimele 10 partide. Succesele cu Trencin, Pandurii şi FC Botoşani sunt şi singurele meciuri din actualul sezon în care Steaua şi-a depăşit rivalele din teren. În rest, am avut parte de egaluri chinuite şi eşecuri dureroase, aşa cum au fost cele de la Belgrad sau de la Giurgiu.Criza Stelei se suprapune cu perioada excelentă prin care trece Rosenborg Trondheim. În campionatul lor, cu 10 etape înainte de finalul stagiunii, alb-negrii sunt lideri detaşaţi şi se îndreaptă cu paşi repezi spre primul titlu de campioană după o „secetă” de cinci ani. Mult mai îngrijorător e însă faptul că Rosenborg a legat 10 victorii la rând în toate competiţiile. Practic, de la data de 12 iulie, norvegienii au bătut tot, atât în competiţiile interne cât şi în tururile preliminare ale Ligii Europa.

De asemenea, golaverajul grupării din Trondheim în această perioadă ne dă fiori, Rosenborg marcând 29 de goluri şi primind şase. Comparativ, bilanţul Stelei în ceea ce privesc golurile date şi cele încasate, e de 13-12.

( Alyn Mirea ).


 

Europa League: Odd – Borussia Dortmund! Anticipam spectacol pe Skagerak Arena!


Biletul zilei: Goluri la Dortmund, offside-uri la Astra si solist in Polonia!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu