FC Botosani – CSMS Iasi: Prietenie?

FC BotosaniRunda a 6-a a Ligii 1, una intermediara, va debuta marţi dupa amiaza, cu infruntarea dintre FC Botosani si CSMS Iasi. Un derby al Moldovei, in care cele doua au tinte clare fixate. Iesenii spera sa castige punctul sau punctele prin care sa-si apere neasteptata clasare pe locul 1 al ierarhiei, in timp ce Botosaniul cauta sa bifeze prima victorie stagionala.

Fara Croitoru

E o anumita tensiune la clubul botosanean, care l-a pierdut, chiar cu o zi inainte partide, pe capitanul Marius Croitoru. Acesta s-a despartit de club, dupa mai multe clinciuri cu antrenorul Leo Grozavu. O pierdere grea pentru gazde, insa in acelasi timp o sansa buna pentru mijlocasul Cabrera de a-si castiga un loc de titular. Evolutiile argentinianului in primele dueluri ale sezonului au fost extrem de apreciate, chiar daca Cabrera nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica.

Prietenie?

Vecine teritoriale, FC Botosani si CSMS Iasi au avut „grija” una de alta in sezonul trecut. Daca in tur, la Iasi, am avut parte de un duel mai animat si cu 4 goluri, cate 2 de fiecare parte, in retur, cele doua au produs un meci anos, al caruit rezultat de 0-0 era usor de anticipat. Atunci Iasul lupta sa se indeparteze de zona retrogrdarii, in timp ce Botosaniul lupta sa nu piarda pozitia de Europa League. Ce va fi azi, ramane de vazut…

Forma de moment

Cum s-a precizat, FC Botosani este fara succes dupa 5 etape. A adunat 3 remize, ultima la Voluntari. Paradoxal insa, in Stefan cel Mare, contra nou-promovatei,  trupa lui Grozavu a avut si cea mai slaba evolutie din acest start de sezon, departe de cea care i-a dat mari emotii Stelei, in runda a 4-a.

Iesenii au invins-o in weekend pe CFR Cluj, acasa, scor 2-1, la capatul unei meci in care oaspetii au ramas in 10, inca din minutul 20, la scorul de 0-0. Ambele reusite ale moldovenilor au venit pana la pauza. Premergator, tot o remiza la Voluntari, victorii cu Petrolul si Concordia, dar si un esec la scor de neprezentare, 0-3, in fief-ul Pandurilor din Tg.Jiu.

Echipele probabile

FC Botosani (4-3-3): Iliev – Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Acsinte – R. Costin, Vaşvari, Cabrera – Martinus, D. Roman, Batin

CSMS Iasi (4-2-3-1): Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu – Mitić, Enescu – Nuno Viveiros, Şt. Grigorie, Bőle – Golubović

Concluzii si pont

Doua formatii prietene si apropiate din punct de vedere valoric. Iasul va tinti probabil inca o data, ca si in aprilie, o remiza pe terenul botosanenilor. Gazdele nu concep sa rateze cele 3 puncte, dar obiectivul nu va fi usor de atins.

Pont: 1 cu handicap 0 @ 1.55


 

Liga 1, etapa a 6-a: Derby la Giurgiu!


 FC Botosani – CSMS Iasi  FC Botosani – CSMS Iasi  FC Botosani – CSMS Iasi

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu