FC Botosani, fara punct in „directele” cu Petrolul!

Grozavu-Ivanovici BotosaniDe la ora 21:00, arena Ilie Oana va fi gazda disputei dintre Petrolul si FC Botosani, contand pentru runda cu numarul VII din Liga 1. Partida va fi arbitrata de o brigada din Bucuresti, ce-l va avea la centru pe Marius Avram.  Asistenti vor fi Adrian Ghinguleac si Bogdan Gheorghe.

Este un duel in care trupa moldava cauta sa puna capat unei serii negative in confruntarile cu ploiestenii. In cele 4 jucate la nivel de Liga 1, FC Botosani a contabilizat tot atatea infrangeri! La Ploiesti, 0-3 in stagiunea ’13/’14 si 1-4 in campionatul anterior.

PETROLUL – FC BOTOSANI

Desi a ramas din nou fara Ngadeu, accidentat, o pierdere importanta in centru defensivei botosanene, tehnicianul Leo Grozavu mizeaza pe dorinta de revansa a elevilor sai. Tehnicianul considera ca acesta este doar unul dintre argumentele Botosaniului, diseara. Chiar daca a debutat in stagiune cu o penalizare de 6 puncte, fiind acum ultima clasata, Petrolul nu traverseaza o forma prea buna. Dovada si faptul ca in cele 6 etape scurse de la startul sezonului, trupa lui Selymes nu are niciun succes: 4 remize si 2 infrangeri. In precedentul joc, 0-1 la CFR Cluj, aceasta dupa o evolutie destul de buna in partida de pe teren propriu cu Pandurii (1-1).

Nici Botosaniul nu a pornit stralucit. Totusi, Vasvari si compania au un moral bun inaintea partidei, dupa primul succes al campionatului, 1-0 acasa etapa trecuta cu CSMS Iasi, fostul lider al ierarhiei. Botosaniul este acum pe pozitia a 8-a, cu 6 puncte.

Echipe probabile, Petrolul – FC Botosani

Croitoru a parasit deja Botosaniul, cu destinatia Timisoara. Pierdere mare, insa antrenorul Grozavu pare ca i-a gasit deja un inlocuitor pe masura fostului optar. E vorba de argentinianul Cabrera, cu evolutii din ce in ce mai apreciate, de la meci la meci.

De partea cealalta, nu e liniste la echipa. Nemultumita de rezultatele bifate in startul campionatului, conducerea echipe ar pregati deja despartirea de o serie de jucatori. Vor conta insa mult rezultatele formatiei in perioada urmatoare, iar situatia ar putea reveni la normal, cu un prim succes contabilizat chiar diseara.

Petrolul (4-3-2): Peçanha – Beţa, Benga, Tudose, Faug-Porret – Ropotan, Bucşă – Farina, Marinescu, Varga – Moussa

FC Botoşani (4-2-3-1) : Iliev – Patache, Plămadă, Cucu, Acsinte – Vaşvari, R. Costin – Brata, Cabrera, Quenten – Roman

Concluzii si pont

Botosaniul a aratat extrem de multe carente defensive in startul acestui sezon competitional. Revenirea lui Ngadeu s-a vazut, echipa reusind sa castige, fara gol primit, partida cu Iasul. Din pacate insa, camerunezul nu va evolua diseara. Petrolul poate profita, iar un pariu simplu ar fi „gazdele inscriu”.

Sa nu uitam insa nici de moralul gazdelor, la cote ceva mai bune decat al adversarilor si nici de dorinta de revansa a trupei lui Grozavu, dupa cele 4 esecuri legate cu Petrolul.

Ponturi:
Petrolul marcheaza @ 1.25
1-4 goluri in meci @ ?
Ambele marcheaza @ 2.10


Diseara se joaca Club Brugge – Kortijk!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu