FC St. Pauli – Mönchengladbach: Reuşesc gazdele surpriza?

St Pauli - Borussia MLuni, începând cu ora 21:30, formaţia gazdă, FC St. Pauli, primeşte vizita celor de la Borussia Mönchengladbach, meci ce contează pentru runda cu numărul unu a Cupei Germaniei.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în anul 2011, atunci când FC St. Pauli evolua în Bundesliga, reuşind, totodată, surpriza de a câştiga cu scorul de 3-1.Per total, formaţia din Hamburg a reuşind 3 victorii în întâlnirile directe cu Borussia Mönchengladbach, 7 partide terminându-se la egalitate, respectiv 11 victorii fiind de partea ‘Zebrelor’. 

Sursă foto: www.borussia.de

FC St. Pauli  –  Mönchengladbach

FC St. Pauli a început cu dreptul noul sezon de Zweite Bundesliga, ocupând în momentul de faţă poziţia cu numărul şase în clasament. Formaţia din Hamburg a acumulat patru puncte după două etape disputate, înregistrând un scor alb în faţa propriilor fani cu nou promovata Bielefeld, respectiv reuşind surpriza pe terenul celor de la Karlsruher SC, scor 1-2.

În ceea ce priveşte piaţa mercato din vară, la capitolul veniri au fost aduşi doar doi jucători, printre care fostul atacant al celor de la Arsenal Londra, Ryo Miyaichi şi fundaşul celor de la Hamburger SV, Lasse Sobiech, ultimul dintre ei evoluând şi sezonul precedent pe Millerntor-Stadion. În schimb, pe lista plecărilor ii avem pe Philipp Tschaune (Hannover 96), Tom Trybull (Greuther Fürth), Dennis Daube (Union Berlin), Sebastian Schachten (FC Luzern), Christopher Nöthe (Arm. Bielefeld) şi Michael Görlit (Arm. Bielefeld), mulţi fiind jucători de bază în sezonul precedent.

INFO: Pentru partida din această seară, conform site-urilor de specialitate, fostul tehnician al celor de la Oţelul Galaţi, Ewald Lienen, nu va putea conta pe doi din cei mai importanţi fundaşi din lot, Lasse Sobiech şi Halstenberg.Cu alte cuvinte, faţă de ultimul meci disputat în Zweite Bundesliga, vor lipsi cei doi marcatori care au adus cele trei puncte pentru St. Pauli.

De partea cealaltă Borussia Mönchengladbach aşteaptă weekend-ul ce urmează, atunci când va fi startul noului sezon din Bundesliga.’Zebrele’ vor debuta în prima etapă pe terenul celor de la Borussia Dortmund, un meci ce se anunţă foarte greu pentru Lucien Favre şi compania.

Multa incredere pentru noiua stagiune, dupa evolutiile din campionatul trecut, dar si prin prisma achiztiilor.  Au venit jucători precum Josip Drmic (Bayer Leverkusen),  Thorgan Hazard (Chelsea Londra), Nico Elvedi (FC Zurich) sau Lars Stindl (Hannover 96), pentru toţi aceştia plătindu-se aproximativ 25 milioane de euro. Au plecat Max Kruse (VfL Wolfsburg) şi Amin Younes (Ajax Amsterdam).

INFO: Singura absenţă notabilă pentru formaţia oaspete în partida din această seară, este cea a fundaşului Stranzl, fiind în recuperare.

Echipe probabile:

st pauli logoHimmelmann – Nehrig, Ziereis, Gonther, Buballa – Alushi, Rzatkowski – Kalla, Maier, Sobota – Thy

gladbachSommer – Jantschke, A. Christensen, Brouwers, Wendt – Dahoud, G. Xhaka – Traoré, Herrmann – Stindl,Raffael

Concluzii şi ponturi:

Pentru a avea şanse de succes în partida din această seară, St. Pauli va trebui să joace la un nivel de 100%, aşa cum a precizat şi antrenorul Lienen.Chiar şi aşa, şansele pentru formaţia gazdă sunt minime, la fel cum au fost şi sezonul precedent în a doua rundă din Cupa Germaniei, atunci când Borussia Dortmund s-a impus categoric pe acelaşi stadion, scor 0-3.

Cu absenţe importante în primul 11, respectiv cu plecări importante în pauza de vară, lucrurile nu stau foarte bine pentru St. Pauli în duelul cu Borussia Mönchengladbach ştiind că ‘zebrele’ au nevoie de victorie pentru a ridica moralul echipei înaintea derby-ului cu Dortmund.

Borussia Mönchengladbach câştigă, cotă 1.48

Borussia Mönchengladbach & Sub 3,5 goluri în meci, cotă 2.38

(Cioineag Andrei – SUD)


 

Liga 1, etapa a 6-a: Derby la Giurgiu!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu